Horoscoop Weegschaal september 2021

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor september 2021 voor Weegschaal zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Weegschaal september 2021 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop September 2021 Weegschaal: Maakt u zich niet te veel zorgen. Er komt schot in de oplossing van een probleem dat u al langer dwars zit. Wees echter niet terughoudend, het initiatief zal van uzelf uit moeten gaan.

Liefde en Relaties

De relatie van de Weegschaal lijkt ook te gaan veranderen. Er ontstaan meer emotionele harmonie en wederzijds begrip. De single Weegschaal lijkt nu niet echt op zoek te zijn naar een relatie, omdat sociale contacten (vriendschappen en familie) nu belangrijker lijkt.

Binnen de familie lijken er problemen ontstaan door invloeden van buitenaf. Hierdoor ontstaan conflicten. Kalm blijven is belangrijk om de sfeer weer positief te maken.

Gezondheid

Ondanks dat er wordt voorspeld dat het een prima maand voor de liefde is, zal je het een en ander moeten overwinnen. Er zijn aanwijzingen van frustratie en wrok in een relatie. Je zult bepaalde zaken moeten veranderen, omdat je anders de situatie erger maakt. Een geliefde kan namelijk veel van je eisen en het is aan jou om te bepalen waaraan je wel of geen gehoor geeft. Laat niet met je sollen, maar wees ook empathisch naar de gevoelens van je partner.

Over het algemeen zal september dan prima uitpakken en kun je vanzelf romantiek en intieme situaties tegemoetzien. Singles doen er goed aan om er geregeld op uit te trekken. Met name uitjes, zoals het theater, de film of andere culturele activiteiten zullen de juiste mensen opleveren. Bij het zoeken naar een nieuwe partner zullen vooral vuurtekens je flink bekoren. De Schorpioen, Steenbok en Maagd kun je beter mijden, althans als het om liefde gaat.

Heb je kinderen dan is het verstandig geld voor ze achter de hand te houden. Een waarschuwing wordt gegeven op gebied van erotiek. Er wordt aangeraden jezelf te controleren en niet te vaak over grenzen te gaan. Voor vrouwen kunnen er problemen zijn. Je partner kan kritiek op je hebben, waar jij moeite mee hebt.

Weegschaal september 2021

Wees voorbereid. September brengt je de moed om te zeggen wat je het liefste wil. Het is makkelijk voor je om te vragen om meer salaris of een langere vakantie. Dit is goed, want in deze periode loont onderhandelen zeker weten. Hou wel in gedachten; wie wil maaien, moet zaaien.

De persoon die nieuw in uw omgeving zal verschijnen zou spelletjes met u kunnen spelen. Misschien heeft u een ‘roze bril’ op, maar de persoon kan opzettelijk met u spelen. In september zult u zelfverzekerd zijn en in staat zijn om de potentiële bedrieger een les te leren. Voor de Weegschaal zal een ervaring als deze zeer waardevol zijn, ze zullen ervan leren.

Carrière

Aan het begin van het jaar zijn er veranderingen in gang gezet op het gebied van carrière en verantwoordelijkheid. Je voelt je soms te verantwoordelijk, probeer dat gevoel los te laten! Je kunt het prettig vinden om je bezig te houden met alles in en rond het huis, waardoor je je mogelijk specialer voelt. Er zijn verschuivingen in waar je waardering ligt en hoe je naar jezelf kijkt. Mede hierdoor kun je anderen meer bieden, doordat je zelf beter in je vel zit. September is ook de tijd voor het sociale: versterk oude relaties en kijk uit naar nieuwe ontmoetingen.

Financiën

Je lijkt weliswaar je best te doen op carrièregebied deze maand, maar je lijkt er weinig voor terug te krijgen. Je hebt het gevoel dat er weinig ondersteuning is van collega’s en de relatie tussen jou en je collega’s staat misschien zelfs op slechte voet.

Op financieel gebied lijkt september een goede maand te zijn. Er is een kans dat je geld krijgt uit onverwachte hoek. Je hebt een goed financieel inzicht en bent hierdoor wellicht in staat om wat geld opzij te zetten.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Weegschaal oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Weegschaal zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *