Horoscoop Weegschaal oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Weegschaal zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Weegschaal oktober 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Oktober 2022 Weegschaal: Je moet deze maand beslist eens een andere aanpak uitproberen. Jouw oude vertrouwde aanpak werkt sowieso niet zo goed, dus het kan eigenlijk alleen maar beter worden.

Liefde en Relaties

De Weegschaal kan het deze maand moeilijk vinden om zijn partner niet te kwetsen. Er speelt ook veel binnen de familie en je carrière en je kunt het lastig vinden om je op je partner te richten. De single Weegschaal heeft een kans dat er nieuw leven wordt geblazen in een oude vlam.

Binnen de familie kunnen meningsverschillen en conflicten met oudere gezinsleden ontstaan. Financiële omstandigheden lijken hier onderdeel van uit te maken.

Gezondheid

De maand start met kansen om je in je privéleven te ontplooien en veel te bereiken. Er zijn aanwijzingen dat het de 1ste dagen vooral belangrijk is om je op jezelf te concentreren. Je hebt de neiging om anderen voorop te stellen, maar vergeet jezelf niet. Ook heb je een sterke drang om teveel te werken en vergeet dan om te ontspannen en rust te vinden. Zorg ervoor dat je voldoende eet, pauzes benut en ook voldoende slaapt.

Doe je dit, dan zal je deze maand veel goeds krijgen. Dit zal echter wel moeilijk zijn, omdat je nu eenmaal iemand bent die veel voor anderen overheeft. Je kunt daar veel energie aan besteden en zal niet altijd in staat zijn om grenzen te stellen. De 2de kunnen de emoties die de Volle Maan jou schenkt, dingen naar voren brengen, die je niet altijd even fijn vindt. Je kunt emoties voelen, die je weg wilt duwen. Er wordt aangeraden dit niet te doen en juist aan te geven wat je voelt. De spirituele energie is nu erg sterk en als je deze op de goede wijze gebruikt, zal je juist lekker in je vel zitten.

Betrek dan wel anderen hierbij, omdat de energie dan nog sterker kan zijn. Vanaf de 5de ben je in staat om je gevoelens makkelijker te uiten als gevolg van Venus en Mars, die soms conflicteren. Daarnaast zal Mercurius naar je teken gaan. Venus en Mars gaan een machtsstrijd aan en daardoor kunnen er in relaties ook problemen ontstaan. Pas op dat je niet in een onnodig conflict komt en vooral niet met mensen waar je van houdt.

Weegschaal oktober 2022

Hoewel je het liefst je tijd in oktober wil doorbrengen met je liefste vrienden en familie, vraagt werk continu je aandacht. De Weegschaal is goed geconcentreerd en werkt hard in deze periode. Dit kan je helpen je doelen te bereiken. Maar je moet zeker niet vergeten om te ontspannen – een aromabad of een massage zal je goed doen.

In oktober kan de Weegschaal rekenen op steun van hun naasten. De mensen die van u houden zullen aan uw zijde staan, zowel in goed als in slechte tijden. Als er iets mis is, wordt dan niet depressief of wanhopig. U moet deze situatie als een uitdaging en een test zien. Zodra u het heeft overwonnen zal er een zoete beloning op u wachten.

Carrière

De Weegschaal voelt zich energiek. De eerste helft van de maand kan draaien om de gezondheid van de Weegschaal. Goede voeding doet hier veel in. De tweede helft van de maand ga je dieper in jezelf kijken naar je waarden op zowel spiritueel als materieel en intellectueel gebeid. Streef je nog steeds dezelfde waarden na? Aan het eind van de maand kun je behoefte om je uiterlijk te veranderen. In de laatste week van de maand kan er een nieuwe uitdaging of project op je pad komen waar jij je in stort.

Financiën

Deze maand lijkt het erop dat je harde werken voor jouw gevoel niet voldoende wordt beloond. Je voelt je ook weinig gesteund door collega’s en het management en mede hierdoor lijkt het je niet te lukken om doelen te behalen.

De financiën van de Weegschaal lijken vooral te worden ondersteund door naaste sociale contacten. Je hebt wel een goed financieel inzicht, wat je helpt om je financiën te stimuleren.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Weegschaal november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Weegschaal zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *