Horoscoop Weegschaal november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Weegschaal zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Weegschaal november 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop November 2022 Weegschaal: U wilt uw invloed op de gang van zaken vergroten. Dat gaat deze maand niet vanzelf, zet zelf die gewaagde stappen om vooruit te gaan. De situatie is nu optimaal.

Liefde en Relaties

De Weegschaal in de relatie lijkt zich deze maand te gaan focussen op passie. Je doet je best je partner te behagen. De single Weegschaal kan de liefde vinden tijdens sociale gelegenheden. Deze liefde lijkt er andere tradities op na te houden dan jij.

Binnen de familie is sprake van disharmonie. Kinderen ervaren hier last van. Er lijken conflicten te ontstaan met oudere familieleden. Om de harmonie te bewaren kun jij je best doen om meningsverschillen uit de weg te gaan.

Gezondheid

Komt er een probleem, dan zal deze moeilijk op te lossen zijn. Denk er over na en gebruik de energie van Mercurius om relaxt te blijven. Gebonden mensen kunnen vanaf de 9de open staan voor nieuwe kansen en mogelijkheden om samen met een partner het leven mooi te maken. Singles kunnen openstaan voor nieuwe mensen en wellicht zit daar iemand bij waar je een liefdesrelatie mee wilt opstarten.

Rond de 14de zal je klaar staan om je te richten op datgene wat niet zo goed gaat in intieme relaties. Wees deze periode vooral eerlijk, omdat je hier het meeste baat bij hebt. Zijn er tegengestelde meningen met geliefden, vrienden of collega’s, dan wordt aangeraden om soms te accepteren dat iemand dingen anders beschouwt, dan jij dat doet.

Mercurius, in jouw teken, zal rond de 20ste een vierkant vormen met Pluto in de dubbelzinnige Steenbok. Verbaal kunnen er dan wat dingen minder goed gaan, let dus op je woorden en sluit compromissen als jij en iemand anders het niet eens zijn over iets belangrijks. Vanaf de 22ste zal er een prima periode aankomen als gevolg van de Zon, die naar jouw teken reist.

Weegschaal november 2022

In November wil de Weegschaal veel lezen. Mercurius in Schorpioen geeft je veel mentale energie, dus is het makkelijk om nieuwe informatie in je op te nemen, zelfs tot middernacht. Deze hobby brengt je waarschijnlijk dichter bij iemand met dezelfde interesses. Wie weet wordt het een grote liefde.

In november zullen langdurige relaties gedijen. U zult de vruchten plukken van het vertrouwen wat u heeft opgebouwd. Als u klaar bent voor de volgende stap, dan is dit het juiste moment. Weegschalen moeten volgens de horoscoop hun vrienden ook niet vergeten. Ze zouden uw gebrek aan interesse persoonlijk kunnen nemen.

Carrière

Voor de Weegschaal staat partnerschap in november centraal. Het kan gaan om zakelijke partnerschappen, maar bijvoorbeeld ook om liefdesrelaties. De partnerschappen lijken niet altijd positief; soms ontstaan meningsverschillen die escaleren. Probeer dan ook om compromissen te sluiten om conflicten te voorkomen. Samenwerking is de sleutel om te bereiken wat je wilt. Je persoonlijke ambities lijken in november ook wat centraler te staan, samen met je carrière. Blijf realistisch; soms lijk je de neiging te hebben om jezelf verantwoordelijkheden op te leggen die niet bestaan.

Financiën

Je wordt beloond voor je harde werken en wordt ondersteund door je collega’s. Hierdoor zul je in staat zijn om te groeien en wellicht de mogelijkheid hebben om doelen te behalen. Op financieel gebied lijk je een goede geldstroom te hebben. Halverwege de maand zul je hier wel harder voor moeten werken. Je naasten zullen je financiën stimuleren.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Weegschaal juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Weegschaal zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *