Horoscoop Weegschaal juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Weegschaal zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Weegschaal juli 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Juli 2022 Weegschaal: Je bent erg ondernemend en dat uit je de laatste tijd ook zeer sterk. Je begint allerlei nieuwe activiteiten. Zorg dat je dat wel allemaal vol kunt houden, anders kun je beter gelijk wat laten vallen.

Liefde en Relaties

Je partner verwacht iets heel anders van jou dan jij had gewild. Door te samenwerken, duidelijk te blijven communiceren en compromissen te sluiten zal de relatie harmonieus blijven. Vooral in de tweede helft van de maand lijkt dit een plekje te krijgen. De single Weegschaal lijkt liefde te vinden bij vrienden van je eigen sociale kring. Je lijkt op zoek te zijn naar een vastberaden partner, maar het lijkt erop dat de relaties die je deze maand aangaat niet langdurig zullen zijn. Binnen de familie lijkt sprake te zijn van disharmonie, veroorzaakt door conflicten tussen ouderen. Het zal veel van je vragen om de harmonie binnen de familie te herstellen.

Gezondheid

Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden.

De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege Deze maand sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind Deze maand en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan.

Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Weegschaal juli 2022

Juli brengt je veel energie, die je veelal inzet in verscheidene sociale gelegenheden. De Weegschaal voelt zich nu het best in betekenisvolle kameraadschap. Er is een mogelijkheid om je publiek te amuseren. De positie van Mercurius in Leeuw geeft je deze vaardigheid. Je kan dit talent zeker inzetten, zelfs in je carrière.

Deze maand zullen de sterren van positie veranderen. De Weegschaal zal zeker kunnen rekenen op steun en hulp. Aarzel in juli niet om een gunst terug te geven aan de persoon die u een helpende hand heeft geboden, zodra de gelegenheid zich voordoet. Of het nu uw partner, familielid of vriend is. Uw gezondheid zal sterk zijn in deze periode, u hoeft nergens bang voor te zijn, zelfs niet voor kleine verwondinge

Carrière

De kans is groot dat de Weegschaal zich sociaal op zal stellen deze maand, mede doordat hij intelligent overkomt op anderen. Hierdoor is de kans groot dat je in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. De kans is wel aanwezig dat je iets te veel hooi op je vork neemt. Toch blijf je geduldig waardoor je in staat bent om je ook te focussen op lastige onderwerpen. Je zult wel de neiging hebben om je terug te trekken in je eigen gedachten. Probeer die gedachten voor nu wat los te laten en gebruik je rijke fantasie juist ten goede voor professionele zaken.

Financiën

Binnen je carrière lijk je grote veranderingen te ondergaan. Hierbij zul je gelukkig wel ondersteund worden door je collega’s. Op financieel gebied lijkt het stabiel te blijven, maar probeer geen risico’s te nemen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Weegschaal oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Weegschaal zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *