Horoscoop Weegschaal januari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor januari 2023 voor Weegschaal zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Weegschaal januari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Januari 2023 Weegschaal : De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat weet je toch. Geef niet op, kijk naar het resultaat. Dat is waar je het allemaal voor doet. En onthoud: geen aanzien, zonder afzien.

Liefde en Relaties

Je maandhoroscoop zegt dat de inzichten die je in je dromen hebt gekregen er voor zorgen dat je belangrijke zaken op orde stelt. Alhoewel we er ons vaak niet van bewust zijn, onthoud dat alles met elkaar verbonden is. Als je je bewust bent van dit concept verrijkt dat je leven. Focus op de ‘flow’ van het het leven. Onthoud dat iedereen z’n eigen ritme & snelheid heeft.

Gezondheid

De maand start met kansen om je in je privéleven te ontplooien en veel te bereiken. Er zijn aanwijzingen dat het de 1ste dagen vooral belangrijk is om je op jezelf te concentreren. Je hebt de neiging om anderen voorop te stellen, maar vergeet jezelf niet. Ook heb je een sterke drang om teveel te werken en vergeet dan om te ontspannen en rust te vinden. Zorg ervoor dat je voldoende eet, pauzes benut en ook voldoende slaapt. Doe je dit, dan zal je deze maand veel goeds krijgen. Dit zal echter wel moeilijk zijn, omdat je nu eenmaal iemand bent die veel voor anderen overheeft. Je kunt daar veel energie aan besteden en zal niet altijd in staat zijn om grenzen te stellen.

De 2de kunnen de emoties die de Volle Maan jou schenkt, dingen naar voren brengen, die je niet altijd even fijn vindt. Je kunt emoties voelen, die je weg wilt duwen. Er wordt aangeraden dit niet te doen en juist aan te geven wat je voelt. De spirituele energie is nu erg sterk en als je deze op de goede wijze gebruikt, zal je juist lekker in je vel zitten. Betrek dan wel anderen hierbij, omdat de energie dan nog sterker kan zijn. Vanaf de 5de ben je in staat om je gevoelens makkelijker te uiten als gevolg van Venus en Mars, die soms conflicteren.

Daarnaast zal Mercurius naar je teken gaan. Venus en Mars gaan een machtsstrijd aan en daardoor kunnen er in relaties ook problemen ontstaan. Pas op dat je niet in een onnodig conflict komt en vooral niet met mensen waar je van houdt.

Weegschaal januari 2023

Januari brengt veel interessante gebeurtenissen, en zelfs mogelijkheden op je werk die je onmiddellijk met beide handen moet aangrijpen. Hoewel het meest genoemde kenmerk van de Weegschaal besluiteloosheid is, levert dit in dit geval niets op. Als je aarzelt, kan je met lege handen komen te staan.
De situatie in relaties zal in januari vredig zijn. Langdurige relaties zullen alleen maar gedijen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het meer praten met uw partner over belangrijke vragen. Aan de andere kant zullen Weegschalen die single zijn niet echt geluk hebben om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarom adviseert de horoscoop u om uw energie te richten op andere dingen, zoals sport. Het is zeker niet de moeite waard om iemand te helpen, die dat niet wil. U kunt uw energie veel beter gebruiken. U hebt veel energie; probeer iets met sport voor u lichaam te doen. U zult zien dat u zich beter zult voelen. U weet wat u zich kunt veroorloven en waar uw lichaam toe in staat is, dus houd u daaraan vas

Carrière

Februari staat in het teken van het behalen van sociale doelen en het verkrijgen van sociale erkenning. Je mentale vermogens verbeteren waardoor jij je kan focussen op het versterken van je innerlijke vrede, creativiteit en emoties. Je bent in staat om jezelf goed uit te drukken en te motiveren. Februari is een goede maand om te gaan reizen. De afgelopen periode zijn er grote veranderingen geweest in je leven die voor instabiliteit hebben gezorgd. Langzaam wordt het rustiger en stabieler doordat je nieuwe mentale energie hebt en open staat voor anderen.

Financiën

Je lijkt weinig ondersteuning te krijgen om je carrière vooruit te helpen. Daarom is deze maand wel een goede maand zijn om plannen te maken voor de toekomst op carrièregebied. Op het gebied van financiën heb je de hulp van anderen nodig. Let erop dat je de uitgaven aan onnodige zaken beperkt en vermijdt risicovolle ondernemingen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Weegschaal november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Weegschaal zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *