Horoscoop Weegschaal februari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor februari 2023 voor Weegschaal zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Weegschaal februari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Februari 2023 Weegschaal: Maak de keuze volgens je hart, dit is beter voor jezelf.

Liefde en Relaties

Je lijkt deze maand emotioneel op één lijn te staan met je partner, waardoor de relatie veilig en hartelijk voelt. Deze maand is je liefdesleven meer romantisch en sensueel dan normaal. Je hebt goede communicatie met je partner.

De single Weegschaal hoeft niet ver te zoeken naar een partner. De liefde zal zich aandienen vanuit iemand in je omgeving.

Je ontvangt steun uit je familie en hierdoor hangt er een harmonieuze sfeer. Kinderen houden deze positieve vibe ook vast en dit zorgt ervoor dat ze hier voordeel uit halen, de kans is zelfs groot dat ze gaan uitblinken deze maand.

Gezondheid

Komt er een probleem, dan zal deze moeilijk op te lossen zijn. Denk er over na en gebruik de energie van Mercurius om relaxt te blijven. Deze energie zal veel sympathie brengen, waardoor je gaandeweg de maand op romantisch gebied veel liefde en avontuur kunt delen. Gebonden mensen kunnen vanaf de 9de open staan voor nieuwe kansen en mogelijkheden om samen met een partner het leven mooi te maken. Singles kunnen openstaan voor nieuwe mensen en wellicht zit daar iemand bij waar je een liefdesrelatie mee wilt opstarten. Rond de 14de zal je klaar staan om je te richten op datgene wat niet zo goed gaat in intieme relaties.

Wees deze periode vooral eerlijk, omdat je hier het meeste baat bij hebt. Zijn er tegengestelde meningen met geliefden, vrienden of collega’s, dan wordt aangeraden om soms te accepteren dat iemand dingen anders beschouwt, dan jij dat doet. De periode van de Nieuwe Maan is je energielevel erg hoog en kan je deze in principe gebruiken om problemen op te lossen, maar ook wel om problemen te maken. Wees hier dus alert op. Mercurius, in jouw teken, zal rond de 20ste een vierkant vormen met Pluto in de dubbelzinnige Steenbok.

Verbaal kunnen er dan wat dingen minder goed gaan, let dus op je woorden en sluit compromissen als jij en iemand anders het niet eens zijn over iets belangrijks. Vanaf de 22ste zal er een prima periode aankomen als gevolg van de Zon, die naar jouw teken reist. Je krijgt veel energie en kan deze gebruiken om zelf balans te vinden en om zowel in je privéleven als in je carrière de juiste dingen te doen om je leven gunstig tegemoet te kunnen zien.

Weegschaal februari 2023

In februari wil de Weegschaal respect van anderen verdienen. Hierdoor raak je uit balans als iemand je uitlacht of zelfs je motieven in twijfel trekt. Maar ook in deze situaties reageer je niet en wacht je liever af om te zien wat er zal gebeuren. In relaties gedraag je net zo conservatief als in elk ander aspect in je leven. De Weegschaal moet niet verlegen zijn om een helpende hand te bieden als iemand u in februari nodig heeft. Het zou bijvoorbeeld een collega of een familielid kunnen zijn. U zult vertrouwen van deze persoon krijgen en later voor uw actie worden beloond. Op het gebied van gezondheid moet u uitkijken voor een verkoudheid. Kleed u warm aan. Haast u niet tijdens het winkelen en let goed op de prijs. Kook voor uzelf een heerlijk diner. U hebt het verdiend. Misschien hebt u het gevoel dat u veel energie heeft. Maar dat is geen reden om volledig uitgeput te raken. Spaar een beetje voor de volgende da

Carrière

Februari staat in het teken van het behalen van sociale doelen en het verkrijgen van sociale erkenning. Je mentale vermogens verbeteren waardoor jij je kan focussen op het versterken van je innerlijke vrede, creativiteit en emoties. Je bent in staat om jezelf goed uit te drukken en te motiveren. Februari is een goede maand om te gaan reizen. De afgelopen periode zijn er grote veranderingen geweest in je leven die voor instabiliteit hebben gezorgd. Langzaam wordt het rustiger en stabieler doordat je nieuwe mentale energie hebt en open staat voor anderen.

Financiën

Je lijkt weinig ondersteuning te krijgen om je carrière vooruit te helpen. Daarom is deze maand wel een goede maand zijn om plannen te maken voor de toekomst op carrièregebied. Op het gebied van financiën heb je de hulp van anderen nodig. Let erop dat je de uitgaven aan onnodige zaken beperkt en vermijdt risicovolle ondernemingen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Weegschaal mei 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor mei 2023 voor Weegschaal zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *