Horoscoop Weegschaal december 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor december 2022 voor Weegschaal zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Weegschaal december 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop December 2022 Weegschaal: Deze maand handel je vanuit jouw gevoel. Je voelt haarscherp aan wat er aan de hand is en kunt daar op een zeer diplomatieke manier op reageren.

Liefde en Relaties

Je partner verwacht iets heel anders van jou dan jij had gewild. Door te samenwerken, duidelijk te blijven communiceren en compromissen te sluiten zal de relatie harmonieus blijven. Vooral in de tweede helft van de maand lijkt dit een plekje te krijgen. De single Weegschaal lijkt liefde te vinden bij vrienden van je eigen sociale kring. Je lijkt op zoek te zijn naar een vastberaden partner, maar het lijkt erop dat de relaties die je deze maand aangaat niet langdurig zullen zijn. Binnen de familie lijkt sprake te zijn van disharmonie, veroorzaakt door conflicten tussen ouderen. Het zal veel van je vragen om de harmonie binnen de familie te herstellen.

Gezondheid

Ondanks dat er wordt voorspeld dat het een prima maand voor de liefde is, zal je het een en ander moeten overwinnen. Er zijn aanwijzingen van frustratie en wrok in een relatie. Je zult bepaalde zaken moeten veranderen, omdat je anders de situatie erger maakt. Een geliefde kan namelijk veel van je eisen en het is aan jou om te bepalen waaraan je wel of geen gehoor geeft.

Laat niet met je sollen, maar wees ook empathisch naar de gevoelens van je partner. Over het algemeen zal september dan prima uitpakken en kun je vanzelf romantiek en intieme situaties tegemoetzien. Singles doen er goed aan om er geregeld op uit te trekken. Je hebt de neiging om geregeld met een verandering bezig te zijn, zoals verhuizen of het plannen van allerlei activiteiten. Let op dat het contact met familie en je gezin belangrijk zijn.

Geef hen de aandacht die ze nodig hebben. Heb je kinderen dan is het verstandig geld voor ze achter de hand te houden. Een waarschuwing wordt gegeven op gebied van erotiek. Er wordt aangeraden jezelf te controleren en niet te vaak over grenzen te gaan. Voor vrouwen kunnen er problemen zijn. Je partner kan kritiek op je hebben, waar jij moeite mee hebt.

Weegschaal december 2022

De Weegschaal geniet van het eind van het jaar in tevredenheid. Bijna alle vrije dagen die december je brengt spendeer je in een harmonieus familieverband. Dankzij je carrière successen, heb je echt het gevoel dat je de rust verdient – en daar heb je gelijk in. Als je niet goed weet hoe je je vrije tijd moet besteden, ga dan lekker sporten of opruimen.

De laatste maand van het jaar brengt een kans, zelfs voor de Weegschalen die single zijn. U zult moeten vechten om de aandacht van de persoon waar u zich tot aangetrokken voelt. Maar het zal de moeite waard zijn en u voelt u geweldig nadat u heeft wat u wilt. U bent vol van passie, maar ook van romantiek. In december zullen uw emoties erg sterk zijn, maar probeer het low-profile te houden. Tenminste voor nu….

Carrière

De kans is groot dat de Weegschaal zich sociaal op zal stellen deze maand, mede doordat hij intelligent overkomt op anderen. Hierdoor is de kans groot dat je in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. De kans is wel aanwezig dat je iets te veel hooi op je vork neemt. Toch blijf je geduldig waardoor je in staat bent om je ook te focussen op lastige onderwerpen. Je zult wel de neiging hebben om je terug te trekken in je eigen gedachten. Probeer die gedachten voor nu wat los te laten en gebruik je rijke fantasie juist ten goede voor professionele zaken.

Financiën

Binnen je carrière lijk je grote veranderingen te ondergaan. Hierbij zul je gelukkig wel ondersteund worden door je collega’s. Op financieel gebied lijkt het stabiel te blijven, maar probeer geen risico’s te nemen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Weegschaal februari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor februari 2023 voor Weegschaal zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *