Horoscoop Weegschaal april 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor april 2023 voor Weegschaal zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Weegschaal april 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop April 2023 Weegschaal: Je kunt in jouw bezigheden deze maand wel wat creativiteit gebruiken. Vertrouw op jezelf, de sterren staan gunstig. Volg jouw gevoel en alles komt goed.

Liefde en Relaties

De Weegschaal in de relatie lijkt zich deze maand te gaan focussen op passie. Je doet je best je partner te behagen. De single Weegschaal kan de liefde vinden tijdens sociale gelegenheden. Deze liefde lijkt er andere tradities op na te houden dan jij.

Binnen de familie is sprake van disharmonie. Kinderen ervaren hier last van. Er lijken conflicten te ontstaan met oudere familieleden. Om de harmonie te bewaren kun jij je best doen om meningsverschillen uit de weg te gaan.

Gezondheid

Vertrouw op jezelf en blijf stevig in je schoenen staan door je eigen activiteiten te plannen. Je wordt daar sterker door en je partner zal vanzelf aan je wennen. De man zal een heer zijn en veel warmte en sympathie uitstralen. Je bent liefdevol en kunt mensen het idee geven dat je er voor ze bent. Je bent dan ook zeer empathisch. De krachtige Uranus in je sector van partners geeft deze maand wel veranderingen. Ben je gebonden, dan zijn er spannende activiteiten op erotisch gebied mogelijk. Ben je single, dan ben je sensueel en aantrekkelijk voor anderen.

Neem niet teveel het heft in handen, omdat mensen dan achteruit gaan. Het is in ieder geval voor de meeste Weegschalen een maand, waarin de drang naar seks aanwezig is. Aan het begin van de maand zijn er grensoverschrijdende uitdagingen. Je moet kiezen tussen duurzaamheid en spanning. De Maan kan deze maand geregeld romantische energie bieden, waardoor niet alleen seks, maar ook liefde belangrijk zal zijn.

Het midden van de maand ben je erotisch ingesteld en onweerstaanbaar. Je bent dromerig en smacht naar seks. Heb je een partner, dan biedt dit onvergetelijke seks. Rond de 3de en rond de 17de zal de maand wel een storende werking hebben, waarbij liefde en intimiteit negatief kunnen veranderen. Merk je dit, doe dan geen dingen die het erger maken.

Weegschaal april 2023

De invloed van Mercurius in Vissen zorgt ervoor dat april een periode is waarin alle communicatiegrenzen neer gaan. Zelfs als je niets zegt weet iedereen wat je denkt (mits het verbonden is met je familie, vrienden, collega’s of je partner). Gebruik dit in je voordeel!De invloed van Venus zal er in april voor zorgen dat de Weegschaal een meer intense en sensitieve periode heeft. Als iemand u op dit moment kwetst, dan zult u zich dat nog een lange tijd herinneren. Echter moet u in gedachten houden dat het niet altijd de moeite waard is om rationeel te denken. Excessieve emoties waar u niet mee wilt omgaan kunnen worden geventileerd door bijvoorbeeld te gaan sporten. Ga vroeg naar uw werk. Uw baas zou het kunnen opmerken. Stof uw kennis van een vreemde taal af. Het zou binnenkort wel eens van pas kunnen komen. Voorkomen is beter dan genezen, dus wees niet bang voor een onderzoek en stel het niet ui

Carrière

Voor de Weegschaal staat partnerschap in april centraal. Het kan gaan om zakelijke partnerschappen, maar bijvoorbeeld ook om liefdesrelaties. De partnerschappen lijken niet altijd positief; soms ontstaan meningsverschillen die escaleren. Probeer dan ook om compromissen te sluiten om conflicten te voorkomen. Samenwerking is de sleutel om te bereiken wat je wilt. Je persoonlijke ambities lijken in april ook wat centraler te staan, samen met je carrière. Blijf realistisch; soms lijk je de neiging te hebben om jezelf verantwoordelijkheden op te leggen die niet bestaan.

Financiën

Je wordt beloond voor je harde werken en wordt ondersteund door je collega’s. Hierdoor zul je in staat zijn om te groeien en wellicht de mogelijkheid hebben om doelen te behalen. Op financieel gebied lijk je een goede geldstroom te hebben. Halverwege de maand zul je hier wel harder voor moeten werken. Je naasten zullen je financiën stimuleren.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Weegschaal februari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor februari 2023 voor Weegschaal zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *