Horoscoop Waterman september 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor september 2022 voor Waterman zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Waterman september 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop September 2022 Waterman: Probeer deze maand eens te willen wat u krijgt, in plaats van te krijgen wat u wilt. Dan kunt u deze maand toch heel tevreden zijn.

Liefde en Relaties

De Waterman in een relatie lijkt een romantische maand tegemoet te gaan. Niet alleen is het romantisch en harmonieus, er lijkt ook veel passie te zijn. De single Waterman vind de liefde op onverwachte plekken, die een spirituele aard lijken te hebben.

Binnen de familie lijken conflicten te ontstaan, mede door miscommunicaties. Het zal veel energie vragen om de conflicten en problemen op te lossen, maar dat is wel nodig om de familiesfeer weer positief te maken.

Gezondheid

De Maan en Zon oefenen krachtige invloed uit en versterken vooral je spirituele en intelligente aard. Je bent op zoek naar de mysteriën van het leven. De Volle Maan van de 2de zal in de Vissen reizen, terwijl de Zon ook veel invloed heeft. Dit zorgt ervoor dat je soms verblijd kunt worden als mensen het diepere gevoel met je delen, maar teleurstelling voelen als mensen dit niet willen. Je bent geregeld met de wereld bezig, omdat mensen door de tegengestelde invloeden steeds meer problemen veroorzaken.

Doordat je een hoog denkniveau hebt, kun je hier soms teveel over nadenken en je afvragen waarom mensen dit willen. Hierdoor wordt het een wisselvallige maand, waarbij je afwisselend goede en minder goede emoties kunt ervaren. Door energie van Saturnus en Uranus, weet je dat er niet snel een oplossing kan komen en voel je je machteloos. Toch kom je de maand goed door, omdat je altijd wel weet wat je wilt.

Je kunt geholpen worden door de krachtige energie van Jupiter en Pluto, die een hogere energie over de wereld uitstrooien, waardoor je weet dat er ook goede mensen en energieën zijn en er nog hoop voor de toekomst is. Financieel wordt het een winstgevende maand, waarbij er voordelen te behalen zijn als gevolg van investeringen of giften. Let op dat de Zon en Maan in deze periode kunnen conflicteren met Neptunus. Hierdoor kan er misleidende energie zijn en neem je niet altijd juiste beslissingen.

Waterman september 2022

In september moet de Waterman weer terug in het werkregime. Omdat je gevoelens op een laag pitje staan, stort je je met plezier in je werk. Mercurius in Maagd geeft je analytisch denkvermogen. Hierdoor krijg je inzicht in elk probleem, die je dan makkelijk op kan lossen.

September zal tamelijk serieus zijn in het privéleven. De beginnende liefde van Waterman is afgesleten, maar dat betekent niet dat uw relatie zinloos is. Het tegenovergestelde is waar. Alleen relaties die dit soort testen overwinnen zullen echt stevig en langdurig zijn. Ontspan ook en stress niet.

Carrière

Laat de vluchtige twijfels los, want je lijkt meer te bereiken met acties. Gebruik je hart en je gevoel om de juiste keuzes te maken. Er lijken kansen te ontstaan, ook kansen die je voorheen hebt laten liggen. Plekken en ontmoetingen uit het verleden lijken terug te komen, maar nu in een ander perspectief. De focus lijkt te liggen op de levensrichting die je uitstippelt. Het lijkt erop dat je dit niet ver van huis hoeft te zoeken, maar dat de juiste persoon om dit te stimuleren dichterbij is dan je denkt.

Financiën

Je focus ligt deze maand op zelfontwikkeling, niet op professionele ontwikkeling. Je werkt hard, maar lijkt er weinig waardering voor terug te krijgen. Je lijkt ook weinig ondersteuning te ontvangen van collega’s.

Ondanks dat je geen financiële waardering binnen je carrière ervaart, lijkt er wel een gestage geldstroom te zijn. Komt dit door juiste investeringen? Je duidelijke communicatie helpt in ieder geval wel.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Waterman juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Waterman zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *