Horoscoop Waterman november 2021

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2021 voor Waterman zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Waterman november 2021 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop November 2021 Waterman: U bent op de goede weg en dat merkt u zelf het beste. De kunst is deze maand het bereikte veilig te stellen en verder uit te bouwen. Succes!

Liefde en Relaties

De Waterman in een relatie kan obstakels ervaren door onder andere financiën en carrière, maar dit lijkt pas aan het eind van de maand te ontstaan. De single Waterman wordt ondersteund door de planeten. Je voelt je wellicht aangetrokken tot creatieve personen. Prille relaties lijken te worden bevestigd.

Binnen de familie lijken vooral oudere gezinsleden problemen en zorgen op te leveren. Je zult dan ook je best moeten doen om de harmonie te bewaren.

Gezondheid

Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden.

De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Daardoor zal Deze maand een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden.

Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Waterman november 2021

November geeft je waarschijnlijk veel werk verplichtingen. Elke Waterman moet hier voorzichtig zijn, omdat hij zijn eigen kracht te hoog inschat. Je vindt de nodige rust in je favoriete vrije tijdbestedingen of in het gezelschap van familie en vrienden, die je niet moet vergeten.

In november kan de Waterman, dankzij de invloed van Mercurius, een enorme hoeveelheid mentale kracht verwachten. U bent in staat dingen op te nemen en veel informatie te verwerken. Echter zult u in het werk hiervan niet echt gebruik maken. De horoscoop adviseert u om deze maand te wijden aan onderwijs in plaats van vergeefse pogingen om uw carrière voort te laten gaan. Atleten zullen het ook goed doen, vooral de professionals.

Carrière

Voor de Waterman lijkt november in het teken te staan van problemen in de thuissituatie, maar ook van emotionele balans. Je zult leren van de ervaring van anderen over veranderingen die je zult moeten ondergaan. Wees bewust van je emoties en probeer ervoor te zorgen dat je onnodige conflicten vermijdt. Het lijkt erop dat deze maand onafhankelijkheid en samenwerking allebei van belang zijn en er een juiste balans nodig is. Luister vooral goed naar jezelf

Financiën

Op het gebied van carrière lijk je deze maand weinig terug te krijgen voor je harde inzet. Daarnaast lijken er conflicten te ontstaan met collega’s.

Op het gebied van financiën lijk je wel vooruit te gaan. Let er wel op dat je dit niet direct uitgeeft aan overbodige luxe, want dit kan juist leiden tot financiële zorgen aan het einde van de maand.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Waterman juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Waterman zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *