Horoscoop Waterman januari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor januari 2023 voor Waterman zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Waterman januari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Januari 2023 Waterman : Je wilt ook wel eens in het middelpunt van de belangstelling staan, nietwaar? Dat mag deze maand ook best, zorg alleen dat je niet met andermans veren pronkt.

Liefde en Relaties

Deze maand is het van belang om je mannetje (of vrouwtje) te staan. Voor jezelf kiezen is noodzakelijk om uiteindelijk voor anderen te kunnen zorgen. Verspil je energie niet aan mensen die je hierdoor egoïstisch vinden. Als je je niet optimaal voelt, deze maand erken dat dan. Zorg dat je rust en ruimte voor jezelf neemt en accepteer dat het even niet zo gaat als je had gehoopt. Ga er zo goed mogelijk mee om.

Gezondheid

De Maan en Zon oefenen krachtige invloed uit en versterken vooral je spirituele en intelligente aard. Je bent op zoek naar de mysteriën van het leven. De Volle Maan van de 2de zal in de Vissen reizen, terwijl de Zon ook veel invloed heeft. Dit zorgt ervoor dat je soms verblijd kunt worden als mensen het diepere gevoel met je delen, maar teleurstelling voelen als mensen dit niet willen. Je bent geregeld met de wereld bezig, omdat mensen door de tegengestelde invloeden steeds meer problemen veroorzaken.

Doordat je een hoog denkniveau hebt, kun je hier soms teveel over nadenken en je afvragen waarom mensen dit willen. Hierdoor wordt het een wisselvallige maand, waarbij je afwisselend goede en minder goede emoties kunt ervaren. Door energie van Saturnus en Uranus, weet je dat er niet snel een oplossing kan komen en voel je je machteloos. Toch kom je de maand goed door, omdat je altijd wel weet wat je wilt.

Je kunt geholpen worden door de krachtige energie van Jupiter en Pluto, die een hogere energie over de wereld uitstrooien, waardoor je weet dat er ook goede mensen en energieën zijn en er nog hoop voor de toekomst is. Financieel wordt het een winstgevende maand, waarbij er voordelen te behalen zijn als gevolg van investeringen of giften. Let op dat de Zon en Maan in deze periode kunnen conflicteren met Neptunus. Hierdoor kan er misleidende energie zijn en neem je niet altijd juiste beslissingen.

Waterman januari 2023

Waterman is omgeven van nieuwe ontdekkingen en ervaringen vanaf het begin van het jaar. Als je single bent, zal januari je waarschijnlijk een nieuwe kennis brengen. Helaas is niet alles zoals het hoort te zijn, dus wees voorbereid op een val die misschien op je staat te wachten op je werk of zelfs thuis. Watermannen hoeven geen grote gebeurtenissen in januari te verwachten. Eerder het tegenovergestelde. Vanwege de invloed van de planeten zal deze periode wat meer omslachtig zijn, wat kan betekenen dat uw ambities zullen afnemen. Vooral als het gaat om uw carrière. De wintermaanden kunnen wel worden gebruikt voor ontspanning, zelfstudie of het schoonmaken van het huis. Uw gezondheid zal sterk zijn. Niet de training regelmatig overslaan. U zult zien dat het zich zal uitbetalen. Uw stemming is niet geweldig, maar wanhoop niet. Besteed aandacht aan iets dat u leuk vindt. Blijf op uw werk lang doorwerken en denk niet teveel n

Carrière

Je schittert in uiterlijk en innerlijk en weet jezelf hierdoor te onderscheiden. Je krijgt rust en tevredenheid wanneer een probleem eindelijk wordt opgelost. Vergeet niet dat je alleen succes zult behalen als je anderen hiervoor om hulp kunt vragen. Een persoon uit je naaste omgeving oefent druk op je uit en hierdoor word je geraakt. Je verlangen jezelf te gaan ontwikkelen is deze maand sterker en het lijkt erop dat je aan de start staat van een grote verandering in je leven.

Financiën

Er ontstaat frustratie en onduidelijkheid en ondanks dat je hard werkt, lijk je weinig voordeel uit je harde werken te kunnen halen. Desondanks blijft je wel trouw aan je overtuigingen. Je voelt je gesteund door je partner en je omgeving en dit zorgt ervoor dat je verstandige keuzes maakt rondom je financiën. Echter, sommige meningsverschillen met vrienden kunnen wel leiden tot problemen in je geldzaken dus wees op je hoede.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Waterman juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Waterman zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *