Horoscoop Waterman december 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor december 2022 voor Waterman zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Waterman december 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop December 2022 Waterman: Denk liever een keertje extra na voordat je die stap neemt. Je komt dan wel erg voorzichtig over, maar voorkomt daarmee deze maand wel een eventuele misstap.

Liefde en Relaties

De Waterman in een relatie lijkt een harmonieuze maand te hebben. Wel lijken er conflicten te zijn binnen de familie die invloed kunnen hebben op je relatie. De single Waterman lijkt meerdere kansen te krijgen deze maand, vooral in het laatste deel van de maand. Voor de Waterman zijn er vriendschappelijke relaties waarin je keuzes zult moeten maken. Sommige mensen lijken prachtig te zijn, maar zijn dit in werkelijkheid niet. Binnen de familie zijn conflicten waardoor er disharmonie ontstaat. Deze conflicten lijken vooral te maken te hebben met oudere gezinsleden. Kinderen lijken deze maand minder geduldig en koppiger te zijn. Voor de Waterman vraagt dit vooral veel geduld.

Gezondheid

Een Leeuw verbruikt heel erg veel energie en zal dit deze maand ook zeker doen. Het is erg belangrijk om verbruikte energie weer aan te vullen. Het is raadzaam er heel verstandig mee om te gaan. Je hebt de neiging teveel vlees en brood te eten en minder fruit en groenten. Het is raadzaam vers vruchtensap te drinken. Druiven zijn zeer goed. Heb je moeite om te slapen, dan is het verstandig later op de avond kruidenthee te drinken.

Met name honing en fruitsuikers zijn zeer goed hierbij, maar deze kan je ook met een ouderwetse warme melk bereiden. Ga ook geregeld de natuur in en vooral om te joggen of te wandelen. Heb je de kans, die dit dan het liefst in de ochtenduren, omdat je dan je lichaam gelijk al actief maakt en dit heeft een gunstige werking op de verdere dag.

Je immuunsysteem kan namelijk zwakker worden en vooral als je stress ondervindt. Gebruik je middelen hiertegen, doe dit dan alleen op doktersadvies. De man dient zijn energie er uit te gooien door een kracht- of vechtsport. Dit helpt niet alleen gewicht kwijt te raken, maar versterkt je lichaam. Er wordt aangeraden havermout en granaatappels te eten, omdat deze een gunstige werking op je bloedspiegel hebben.

Waterman december 2022

In de laatste maand moet de Waterman oppassen voor kleine verwondingen, helemaal bij het sporten. December brengt harmonie in je persoonlijke leven en in je carrière, dus hoef je niet te wachten op verandering op deze gebieden. Als je zin hebt om verre familie te bezoeken, doe dat. Ze kijken uit naar je komst.

De laatste kans voor de Waterman om gezien te worden op het werk komt in december. U heeft geen gebrek aan energie en zal nog steeds hetzelfde werkritme houden, terwijl anderen al met hun voeten omhoog zitten. Dit zal natuurlijk door uw leidinggevenden gewaardeerd worden. U moet ook voor uw gezondheid zorgen. Onderschat preventie tijdens de koude dagen niet en kleed u warm aan.

Carrière

De Waterman lijkt teruggehouden te wordend oor anderen. Jij hebt een droom en een doel waar je naartoe wilt werken, maar er wordt wellicht door anderen gezegd dat dit niet haalbaar is. Laat je niet van de wijs brengen en stel doelen die realistisch en haalbaar zijn, maar ook onderdeel uitmaken van je wensen. Verder lijkt voor de Waterman de carrière deze maand centraal te staan.

Financiën

Problemen binnen je carrière lijken deze maand gemakkelijk en snel worden opgelost. De Waterman die denkt aan verandering van baan lijkt deze maand succes te hebben. Op financieel gebied lijkt alles stabiel te blijken. Wel zal de Waterman er om moeten denken dat hij niet onnodig geld uitgeeft.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Waterman juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Waterman zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *