Horoscoop Waterman april 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor april 2023 voor Waterman zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Waterman april 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop April 2023 Waterman: Deze maand voel je je zeker van jouw zaakjes. Het zou erg dom zijn daar niet flink gebruik van te maken. Doe de dingen die je anders niet aandurft.

Liefde en Relaties

De Waterman in een relatie kan obstakels ervaren door onder andere financiën en carrière, maar dit lijkt pas aan het eind van de maand te ontstaan. De single Waterman wordt ondersteund door de planeten. Je voelt je wellicht aangetrokken tot creatieve personen. Prille relaties lijken te worden bevestigd.

Binnen de familie lijken vooral oudere gezinsleden problemen en zorgen op te leveren. Je zult dan ook je best moeten doen om de harmonie te bewaren.

Gezondheid

Luister naar je verstand en blijf nuchter en liefdevol. Kennen jullie elkaar langer, dan zal de verliefdheid er misschien af zijn, maar diepgang is belangrijker. Ben je single, dan moet je niet bang zijn om te experimenteren. Juist dan kan je intimiteit in je leven krijgen. Voor de man zijn er problemen, die de balans in de relatie in gevaar brengen. Je partner kan je beschuldigen dat je dominant en onevenwichtig bent. Luister en geef toe als ze gelijk heeft. De liefde kan uiteindelijk alles overwinnen, maar sta dan wel open voor de mening en gevoelens van de ander. Seksueel gezien heb je wel eens de neiging jezelf teveel te controleren.

Je vindt het zeker niet prettig als een liefdespartner dat doet. Het is belangrijk aan de behoeften van een partner te voldoen en over het algemeen zal dit goed gaan. Met name Vissen-energie kan ondersteunen, waardoor je veel romantiek en passie kunt bieden. Let op dat er dromerige energie vanuit een aantal planeten komt. Daardoor wil je op seksgebied soms iets wat niet haalbaar is. Je bent onconventioneel en intrigerend en dat kan een partner aantrekkelijk vinden. Houd echter grenzen in de gaten.

Je vindt het deze maand erg fijn om over seks te praten en kan opgewonden worden als je partner je uitdaagt. In contact met een sekspartner kun je soms hypnotiserend zijn, waardoor je partner verliefd op je kan worden. Vanaf de helft van de maand kan de Nieuwe Maan intieme gevoelens losmaken, waardoor je in de liefde romantisch en sensueel kunt zijn.

Waterman april 2023

Het komende voorjaar brengt een april vol werkproblemen met zich mee. Als je niet tevreden bent met je huidige baan is dit de tijd voor verandering. De Waterman voelt zich op zijn plek als hij zijn ideeën kan gebruiken en ook zijn eigen man kan zijn, zelfs al is het maar een klein beetje. Probeer om het beste uit de positieve periode te halen. Het is voor de Waterman belangrijk om tijd effectief te organiseren en ruimte te vinden voor zowel werk als plezier. Alleen op deze manier zal uw leven in april harmonieus zijn en zult u blij zijn. U moet uw familie niet vergeten en ga hen regelmatig bezoeken. Probeer een redelijk tempo aan te houden. Haast u niet, maar laat de anderen ook niet achter u. Probeer iets nieuws, exotisch en vreemds. U zult ervaringen opdoen waar u over kunt praten en in het centrum van de belangstelling staan. Als u niet bevalt wat u in de spiegel ziet, begin er dan eindelijk iets aan te doen!

Carrière

Voor de Waterman lijkt april in het teken te staan van problemen in de thuissituatie, maar ook van emotionele balans. Je zult leren van de ervaring van anderen over veranderingen die je zult moeten ondergaan. Wees bewust van je emoties en probeer ervoor te zorgen dat je onnodige conflicten vermijdt. Het lijkt erop dat deze maand onafhankelijkheid en samenwerking allebei van belang zijn en er een juiste balans nodig is. Luister vooral goed naar jezelf

Financiën

Op het gebied van carrière lijk je deze maand weinig terug te krijgen voor je harde inzet. Daarnaast lijken er conflicten te ontstaan met collega’s.

Op het gebied van financiën lijk je wel vooruit te gaan. Let er wel op dat je dit niet direct uitgeeft aan overbodige luxe, want dit kan juist leiden tot financiële zorgen aan het einde van de maand.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Waterman oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Waterman zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *