Horoscoop Vissen september 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor september 2022 voor Vissen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Vissen september 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop September 2022 Vissen: Jouw aanzien wordt deze maand niet groter als je meer of grotere dingen bezit. Waar het echt om gaat in het leven is of jij je gelukkig voelt met het leven dat je leidt.

Liefde en Relaties

Het lijkt erop dat september financiële zorgen met zich meebrengt, wat de relatie van de Vissen onder druk zet. De single Vissen lijkt niet het geduld te hebben om een langdurige en diepgaande relatie aan te gaan, terwijl er wel mogelijkheden zijn tot kortstondige relaties.

Binnen de familie is een positieve sfeer. Er is onderling sprake van ondersteuning en motivatie. Deze (onbewuste) samenwerking stimuleert de harmonieuze sfeer.

Gezondheid

Het wordt een maand, waarin er rust in je emoties is, waardoor je stabieler bent. Let op de oppositie van Venus en Pluto, omdat je hierdoor nog wel eens wat fouten kunt maken. Gaat er iets fout, zorg dan dat je rustig blijft en controle houdt. Er zijn aanwijzingen dat je aan het begin van de maand moeite kunt hebben in het nemen van belangrijke besluiten. Je kunt wisselvallig zijn en weet niet altijd wat je wilt. Waarschijnlijk is het vooral de Volle Maan in jouw teken die voor empathie en zorgzaamheid zorgt en dit is dus de reden, waarom je twijfelt.

Je wilt het anderen namelijk erg naar de zin maken en kan daar in doorslaan. Het maakt niet uit hoe je andere mensen bijstaat, zolang je maar in staat bent jezelf niet weg te cijferen. De 3de t/m de 5de is juist weer wel zeer geschikt voor moeilijke besluiten. Mensen zullen verbaasd zijn hoe doortastend jij kunt reageren en handelen. Je kunt alles bereiken als jij je er maar 100% voor inzet. Jouw heersende planeet Venus zal vanaf de 6de in de Leeuw reizen.

Met name zakelijk en financieel kun je veel initiatief nemen, maar ook in de liefde is er het een en ander mogelijk. Er zullen niet echt heel grote dingen gebeuren, maar je bent zelfverzekerd en krachtig. Mensen zullen geregeld onder de indruk zijn van de dingen die je doet en datgene wat je kunt presteren.

Vissen september 2022

In September moet je oppassen met je fysieke kracht – overschat deze niet. Vissen zijn van nature erg gevoelig. Als je jezelf hebt overschat bij het wisselen van het seizoen, kan dit ten koste gaan van je gezondheid. Wees matig met sporten en ontspan genoeg.

Dankzij de invloed van Venus zal Vissen groot belang hechten aan relaties in september. U bent bereid om iets voor hen te doen om harmonieus en positief te zijn. Romantische relaties zullen het goed doen, maar er kunnen ook wat problemen zijn in het gezin. U zult een ruzie waarschijnlijk niet kunnen vermijden. Gelukkig realiseren beide kanten snel dat het onnodig was.

Carrière

Voor de Vissen lijken persoonlijke ambities deze maand centraal te staan. September stimuleert je tot creatieve zelfexpressie, maar dit kun je lastig vinden. Het advies is om diep in jezelf te kijken en te kijken wat goed bij je past. Het kan zijn dat jij het gevoel hebt dat je je in een sleur bevindt, terwijl je juist op zoek bent naar opwinding. Toch lijkt het erop dat het van belang is om rustig en stap voor stap te handelen. De mogelijke uitdaging vind je in huidige relaties en nieuwe vriendschappen. De kans is groot dat je spiritueel uitgedaagd gaat worden.

Financiën

Door de steun van je familie en andere sociale contacten stimuleert je professionele ontwikkeling. Niet alleen ontvang je ondersteuning van je deze contacten, maar ook van je collega’s. Het lijkt erop dat je geen problemen ondervindt om je doelen te behalen.

Op financieel gebied lijkt het niet slim om risicovolle ondernemingen en investeringen aan te gaan. Het lijkt erop dat in september de uitgaven hoger zijn dan normaal en daardoor vraagt het meer energie om de financiën stabiel te houden.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Vissen oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Vissen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *