Horoscoop Vissen oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Vissen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Vissen oktober 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Oktober 2022 Vissen: Kijk deze maand eens terug op wat je de laatste tijd hebt gedaan. Ben je daarmee tevreden of moeten er bepaalde dingen worden aangepast? Nu kan het nog.

Liefde en Relaties

De Vissen in een relatie kan een pittige maand krijgen. Je relatie lijkt passievol, maar er kunnen meningsverschillen ontstaan. Deze maand lijk je communicatie met je partner lastig te vinden, dus blijf hierin investeren om meningsverschillen op te kunnen lossen. De single Vissen lijkt serieuze kansen te krijgen voor de liefde, zelfs voor een blijvende en serieuze relatie!

Binnen de familie lijken er conflicten en meningsverschillen te zijn tussen en met oudere gezinsleden, waardoor er een negatieve en onprettige sfeer kan hangen binnen de familie. Geduld en kalmte zijn hierin de sleutelwoorden.

Gezondheid

Het wordt een maand, waarin er rust in je emoties is, waardoor je stabieler bent. Let op de oppositie van Venus en Pluto, omdat je hierdoor nog wel eens wat fouten kunt maken. Gaat er iets fout, zorg dan dat je rustig blijft en controle houdt. Er zijn aanwijzingen dat je aan het begin van de maand moeite kunt hebben in het nemen van belangrijke besluiten. Je kunt wisselvallig zijn en weet niet altijd wat je wilt. Waarschijnlijk is het vooral de Volle Maan in jouw teken die voor empathie en zorgzaamheid zorgt en dit is dus de reden, waarom je twijfelt.

Je wilt het anderen namelijk erg naar de zin maken en kan daar in doorslaan. Het maakt niet uit hoe je andere mensen bijstaat, zolang je maar in staat bent jezelf niet weg te cijferen. De 3de t/m de 5de is juist weer wel zeer geschikt voor moeilijke besluiten. Mensen zullen verbaasd zijn hoe doortastend jij kunt reageren en handelen. Je kunt alles bereiken als jij je er maar 100% voor inzet. Jouw heersende planeet Venus zal vanaf de 6de in de Leeuw reizen.

Met name zakelijk en financieel kun je veel initiatief nemen, maar ook in de liefde is er het een en ander mogelijk. Er zullen niet echt heel grote dingen gebeuren, maar je bent zelfverzekerd en krachtig. Mensen zullen geregeld onder de indruk zijn van de dingen die je doet en datgene wat je kunt presteren.

Vissen oktober 2022

Oktober betekend de vrijheid. Je voelt je eindelijk kalm in je werk en thuis, dus heb je de tijd om voor jezelf te zorgen. Hoe gebruik je deze tijd? Je kan terug kijken op het verleden en je lessen eruit trekken.

Als het gaat om de carrière hebben Vissen op dit moment niets om zich voor te schamen. Er is geen haast en u kunt uw tempo rustig vertragen. Als u echter denkt over loopbaanontwikkeling dan moet u actief zijn. Bied bijvoorbeeld een helpende hand aan een collega die hulp nodig heeft of neem verantwoordelijkheid voor een nieuw project.

Carrière

Voor de Vissen lijkt oktober vooral te draaien om het aangaan van nieuwe uitdagingen. Dit is ook mogelijk op het gebied van financiën, door middel van investeringen. In de eerste helft van de maand groeit het gevoel van zelfvertrouwen waardoor je in staat bent grote beslissingen te maken. De tweede helft van de maand lijkt meer voorzichtigheid te vragen, maar dit voel je goed aan. Je bent op zoek naar intimiteit, mede door de intense energie die je kunt ervaren. Dit wordt gestimuleerd door je spiritueel verlangens: je bent bezig met onderzoeken wat je leven inhoudt en waar je heen wilt.

Financiën

Je lijkt deze maand steun te krijgen van zowel je naaste collega’s als het management. Hierdoor ben je in staat om doelen te halen en jezelf te ontwikkelen. Op financieel gebied lijken er meevallers te komen. Mede daardoor lijkt oktober een positieve financiële maand. Vooral voor de mensen op het gebied van amusement en kunst lijkt oktober een gunstige maand.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Vissen augustus 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor augustus 2022 voor Vissen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *