Horoscoop Vissen november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Vissen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Vissen november 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop November 2022 Vissen: Als u wilt dat alles loopt zoals u dat wilt, komt het er op aan alles precies te plannen. Denk deze maand dus heel goed na over uw volgende stap.

Liefde en Relaties

De relatie van de Vissen lijkt deze maand passief te zijn. De Single Vissen heeft een positieve maand op het aangaan van sociale interacties, maar het lijkt erop dat je beïnvloed wordt door de planeten en net zo makkelijk een relatie afbreekt als dat je deze aangaat.

Ook binnen de familie lijkt een grimmige sfeer te hangen. Er lijken grote verschillen te ontstaan tussen familieleden en er kunnen ook financiële zorgen zijn. Probeer zoveel mogelijk orde voor jezelf te bewaren.

Gezondheid

Let rond de 9de wel even op je ego. Je kunt nog wel eens onbeheerst zijn als gevolg van de energie van de gedreven Mars in de intense Ram. Aan de ene kant kan je erg onzeker zijn en je afvragen of je die dingen af kunt ronden, die je voor deze periode jezelf gesteld hebt. Aan de andere kant kan je juist wat arrogant overkomen, om je onzekerheid te verdoezelen. Dit wordt afgeraden, omdat mensen het anders kunnen uitleggen. Blijf gewoon jezelf en geef het anders aan als je merkt dat je minder lekker in je vel zit.

Je zult merken dat mensen dan heus wel begrip voor je op zullen brengen en jou juist waarderen om wie je bent. In vriendschappen en de liefde kan je de 10de t/m de 12de veel mooie energie ervaren en kunnen bestaande relaties verbeteren en singles meer kans op een nieuwe liefde hebben. De 13de t/m de 15de ben je wat jaloerser van aard en dit kan aardig wat problemen brengen. Je kunt een partner soms wel eens vals beschuldigen en dit is niet eerlijk.

Pas dus op dat je deze gevoelens niet te intens uit, omdat je dan veel kapot kunt maken. Bedenk dat, als je eenmaal een conflict met een geliefd of vertrouwd persoon hebt, deze moeilijk meer op te lossen is. De 16de t/m de 22ste zal je relaxt zijn en kun je op vele gebieden goed presteren. De 19de t/m de 24ste heb je meer de neiging je vrijheid op te zoeken en ga je je eigen gang.

Vissen november 2022

November kan de neiging van bezitterigheid en jaloezie aanwakkeren. Dat kan de Vissen van zijn werk afleiden, ondanks dat ze met enthousiasme werken. Maak je hier geen zorgen om en haal je gedachten ervan af, door middel van bijvoorbeeld sportieve activiteiten. Sporten helpt je om in vorm te blijven en je gezondheid te verbeteren.

Deze maand kan Vissen uitkijken naar het oogsten van de vruchten wat is bereikt door hun inspanningen op het werk. De horoscoop adviseert aan degenen die net verliefd zijn om zich niet te laten meeslepen in de fantasiewereld. Het is tijd om uit de ‘perfecte’ bubbel te stappen en realistisch naar de wereld te kijken.

Carrière

De Vissen kan zich in november emotioneel en intuïtief voelen. Het is prima om heir gebruik van te maken, zolang je overreactie kunt voorkomen. Mede doordat je intuïtieve kant is versterkt, kun jij je ook creatief voelen. Je hebt inspirerende ideeën die je graag om wilt zetten in de praktijk. november lijkt ook gunstig te zijn op het gebied van sociale activiteiten. Persoonlijke ambities en onafhankelijkheid staan deze maand centraal. Je maakt je eigen pad en wordt hierin ondersteund door anderen.

Financiën

Op het gebied van carrière lijkt het je deze maand meer moeite te kosten dan normaal om projecten af te ronden. Desondanks lijkt het op financieel gebied (met uitzondering van de familie) wel vooruit te gaan. Door je eigen gezin/naasten voel jij je wel financieel gesteund, waardoor je ook risico’s durft te nemen. Sociale contacten kunnen hier ook veel invloed op hebben.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Vissen oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Vissen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *