Horoscoop Vissen juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Vissen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Vissen juli 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Juli 2022 Vissen: Jij zult jouw ogen uitkijken, er gebeurt deze maand iets wat je echt niet had verwacht.

Liefde en Relaties

Binnen je relatie lijken zorgen te ontstaan over financiën. Probeer dit zo min mogelijk je relatie te laten beïnvloeden. De single Vissen lijkt de liefde te vinden binnen bekende sociale contacten. Binnen de familie lijkt een harmonieuze sfeer te zijn, mede doordat oudere gezinsleden de jongere gezinsleden aanmoedigen. Hier kunnen vooral kinderen veel profijt uit halen.

Gezondheid

Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers.

Daardoor zal Deze maand een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren.

Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege Deze maand sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind Deze maand en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen!

Vissen juli 2022

Als je nadenkt over vakantie kies dan geen gevaarlijke locaties. Juli heeft het hier niet zo op. Vissen moeten bij de plekken blijven die ze kennen. De beste plekken zijn Tsjechische Republiek of klassieke buitenlanden als Kroatië of Italië. Wees niet bang om wat rust te nemen, je leidinggevende begrijpt dit.

Juli zou voor de Vissen een bepaalde vorm van daling in hun ambities kunnen betekenen. De positionering van de planeten is niet erg gunstig op dit moment. Als u wordt geconfronteerd met uitdagende vragen dan moet u de antwoorden goed doordenken en alle voors en tegens beoordelen. U zult er niet verkeerd aan doen om dit dilemma uit te stellen naar late

Carrière

De Vissen lijkt deze maand meer enthousiasme en energie te hebben. Mede hierdoor wil je van alles doen, want van stilzitten voel jij je niet beter. Stel gerichte doelen op en maak hier een plan voor, daar zal jij je het meest gelukkig door voelen. Binnen relaties kan de Vissen zich meer onzeker gaan voelen. Je voelt je wellicht verward en negatieve eigenschappen binnen relaties komen naar boven. Deze maand lijkt voor de Vissen een goede maand te zijn om destructieve relaties af te ronden en nieuwe relaties aan te gaan. Als laatste is het voor de Vissen een positieve maand om creatief aan de slag te gaan.

Financiën

Op het gebied van carrière lijkt het voor de Vissen niet moeilijk om doelen te behalen. Dit komt mede doordat je steun ontvangt van je collega’s. Het lijkt erop dat de Vissen deze maand via zijn carrière in contact komt met spiritualiteit. Je financiën lijken deze maand te gaan groeien. Wacht met grote investeringen of het nemen van grote risico’s tot de tweede helft van de maand en pas nadat hier goed onderzoek naar is gedaan.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Vissen oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Vissen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *