Horoscoop Vissen januari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor januari 2023 voor Vissen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Vissen januari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Januari 2023 Vissen : Hecht deze maand niet te veel waarde aan uiterlijkheden. Het gaat immers om de binnenkant, om iemands bedoelingen.

Liefde en Relaties

Je maandhoroscoop zegt dat je aandacht mag geven aan wat jijzelf wilt in plaats van wat anderen van jou willen. Bedenk of je iets echt wilt voordat je ‘ja’ zegt. Wees voorzichtig hoe je je energie besteedt deze september. Als je je energie verspilt aan zaken die niet belangrijk zijn voor je dan zullen negatieve emoties ontstaan. Wees lief voor jezelf. Neem tijd voor jezelf en denk aan je successen. Doe dit regelmatig zodat succes een gewoonte voor je wordt.

Gezondheid

Het wordt een maand, waarin er rust in je emoties is, waardoor je stabieler bent. Let op de oppositie van Venus en Pluto, omdat je hierdoor nog wel eens wat fouten kunt maken. Gaat er iets fout, zorg dan dat je rustig blijft en controle houdt. Er zijn aanwijzingen dat je aan het begin van de maand moeite kunt hebben in het nemen van belangrijke besluiten.

Je kunt wisselvallig zijn en weet niet altijd wat je wilt. Waarschijnlijk is het vooral de Volle Maan in jouw teken die voor empathie en zorgzaamheid zorgt en dit is dus de reden, waarom je twijfelt. Je wilt het anderen namelijk erg naar de zin maken en kan daar in doorslaan. Het maakt niet uit hoe je andere mensen bijstaat, zolang je maar in staat bent jezelf niet weg te cijferen. De 3de t/m de 5de is juist weer wel zeer geschikt voor moeilijke besluiten.

Mensen zullen verbaasd zijn hoe doortastend jij kunt reageren en handelen. Je kunt alles bereiken als jij je er maar 100% voor inzet. Jouw heersende planeet Venus zal vanaf de 6de in de Leeuw reizen. Met name zakelijk en financieel kun je veel initiatief nemen, maar ook in de liefde is er het een en ander mogelijk. Er zullen niet echt heel grote dingen gebeuren, maar je bent zelfverzekerd en krachtig. Mensen zullen geregeld onder de indruk zijn van de dingen die je doet en datgene wat je kunt presteren.

Vissen januari 2023

Vissen kan rust en balans verwachten aan het begin van het jaar. Januari brengt je een stoot positieve energie, die je het best kan gebruiken in je werk. Je leidinggevenden merken je inzet, enthousiasme en ijver zeker op. Dankzij dit kan je zelfs gepromoveerd worden. Maar stop niet met je positieve inzet.
Januari zal positieve energie brengen op het gebied van relaties. Vissen zullen hier zonder problemen en volledig natuurlijk doorheen zweven. Het zal heel gemakkelijk voor hen zijn om contact te maken. Ze lijken erg vriendelijk en natuurlijk naar hun omgeving en niet alleen vanwege de invloed van de sterren. Uw geestdrift kan zeer goed worden gebruikt bij het uitoefenen van welke sport dan ook. Geniet van een leuke avond met uw partner. Gewoon van elkaar genieten. U moet zeker geen problemen met uw rug over het hoofd zien, ga liever naar een neuroloog of therapeu

Carrière

Er is een grote kans dat jij je acties laat bepalen door agressie en dominantie, wat tot mentale onstabiliteit kan leiden. Zoek een balans tussen problemen en de mentale invloed die dit op je heeft. Iemand uit je naaste omgeving zal deze maand een beroep op jou en jouw luisterend oor doen.

Financiën

Er komt concurrentie op de werkvloer en dit zorgt ervoor dat je hard moet werken en veel inspanning moet leveren. Dit alles kan leiden tot een hectiek rondom je carrière. Kijk eens rond naar een andere baan, want er lijken belangrijke prestaties aan te komen. Positieve financiële invloed lijkt vooral voort te komen uit professioneel gebied. Vergeet niet dat het ook oké is om te genieten.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Vissen augustus 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor augustus 2022 voor Vissen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *