Horoscoop Vissen februari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor februari 2023 voor Vissen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Vissen februari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Februari 2023 Vissen: Pas op dat je niet iets in de schoenen geschoven wordt deze maand, waar je niets mee te maken hebt. Vertel duidelijk jouw mening over het geheel.

Liefde en Relaties

Je hebt waarschijnlijk meer behoefte hebben aan het lief hebben van een ander en het geliefd te worden door een ander. Dit hoeft je niet alleen in de liefde te zoeken, maar kun je ook zoeken bij je familie of vrienden.

De single Vissen is in februari op zoek naar romantiek en idealisme, maar wil geen verplichtingen rondom relaties. Je blijft toch fantaseren over de perfecte partner.

Voor de Vissen is een relatie is het van belang dat je jouw gevoelens blijft uiten bij je partner en dit vooral niet uitstelt. Februari wakkert spontane gevoelens en emoties aan, waarvan het oké is om ze uit te drukken. Relaties die niet sterk genoeg zijn zullen uitdoven.

Je krijgt positieve invloed van oudere familieleden, waardoor harmonie centraal staat.

Gezondheid

Let rond de 9de wel even op je ego. Je kunt nog wel eens onbeheerst zijn als gevolg van de energie van de gedreven Mars in de intense Ram. Aan de ene kant kan je erg onzeker zijn en je afvragen of je die dingen af kunt ronden, die je voor deze periode jezelf gesteld hebt. Aan de andere kant kan je juist wat arrogant overkomen, om je onzekerheid te verdoezelen. Dit wordt afgeraden, omdat mensen het anders kunnen uitleggen. Blijf gewoon jezelf en geef het anders aan als je merkt dat je minder lekker in je vel zit. Je zult merken dat mensen dan heus wel begrip voor je op zullen brengen en jou juist waarderen om wie je bent.

In vriendschappen en de liefde kan je de 10de t/m de 12de veel mooie energie ervaren en kunnen bestaande relaties verbeteren en singles meer kans op een nieuwe liefde hebben. De 13de t/m de 15de ben je wat jaloerser van aard en dit kan aardig wat problemen brengen. Je kunt een partner soms wel eens vals beschuldigen en dit is niet eerlijk. Pas dus op dat je deze gevoelens niet te intens uit, omdat je dan veel kapot kunt maken. Bedenk dat, als je eenmaal een conflict met een geliefd of vertrouwd persoon hebt, deze moeilijk meer op te lossen is. De 16de t/m de 22ste zal je relaxt zijn en kun je op vele gebieden goed presteren. De 19de t/m de 24ste heb je meer de neiging je vrijheid op te zoeken en ga je je eigen gang.

Vissen februari 2023

Februari zal je het meest beïnvloeden op het gebied van de liefde. Alle single Vissen kunnen een liefdeuitbarsting verwachten wat misschien het begin kan zijn van een nieuwe vaste relatie. Maar wees voorzichtig met je verwachtingen. Als je ver vooruit plant, kan het in bittere teleurstelling eindigen.
Vissen zullen in deze periode zeer gemakkelijk mensen ontmoeten. In februari zal dit gunstig zijn voor mensen die single zijn en verlangen naar een soulmate. U kunt romantiek, evenals passie en avontuur verwachten. Wees niet bang om het allemaal te laten gaan en deze periode volop te genieten. U zult later spijt kunnen krijgen van uw zelfbeheersing. Deze kans komt wellicht niet nog eens.
De sterren wensen u nu het beste; dit kan ook een betere positie in uwAls uw oog tijdens het winkelen valt op iets handgemaakts dat u leuk vindt, aarzel dan niet en koop he

Carrière

Er is een grote kans dat jij je acties laat bepalen door agressie en dominantie, wat tot mentale onstabiliteit kan leiden. Zoek een balans tussen problemen en de mentale invloed die dit op je heeft. Iemand uit je naaste omgeving zal deze maand een beroep op jou en jouw luisterend oor doen.

Financiën

Er komt concurrentie op de werkvloer en dit zorgt ervoor dat je hard moet werken en veel inspanning moet leveren. Dit alles kan leiden tot een hectiek rondom je carrière. Kijk eens rond naar een andere baan, want er lijken belangrijke prestaties aan te komen. Positieve financiële invloed lijkt vooral voort te komen uit professioneel gebied. Vergeet niet dat het ook oké is om te genieten.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Vissen augustus 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor augustus 2022 voor Vissen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *