Horoscoop Vissen december 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor december 2022 voor Vissen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Vissen december 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop December 2022 Vissen: Blijf deze maand toch met beide benen op de grond staan. Als je de feiten nu niet onder ogen durft te zien, krijg je daar onherroepelijk grote problemen mee.

Liefde en Relaties

Binnen je relatie lijken zorgen te ontstaan over financiën. Probeer dit zo min mogelijk je relatie te laten beïnvloeden. De single Vissen lijkt de liefde te vinden binnen bekende sociale contacten. Binnen de familie lijkt een harmonieuze sfeer te zijn, mede doordat oudere gezinsleden de jongere gezinsleden aanmoedigen. Hier kunnen vooral kinderen veel profijt uit halen.

Gezondheid

De oppositie van Venus en Pluto kan het begin van deze maand vuurwerk geven. Er kan nieuws zijn dat je niet verwacht en dit kan je van slag brengen. Ook zal jij zelf iets minder lekker in je vel zitten, omdat Pluto niet gunstig voor de Vis is. Er zijn deze maand drastische veranderingen in het persoonlijke leven van de Vis. Er hangt gunstige energie om een nieuwe persoon te ontmoeten, maar je moet hier niet teveel moeite voor doen.

Je kunt deze periode actiever en roekelozer zijn en dat kan wel eens spannende momenten opleveren. Er is in deze periode een aanwijzing dat je een relatie met collega of zakelijk contact krijgt. Heb je een relatie, maar ben je nog niet getrouwd, dan is het tijd om de band te vereeuwigen. Het is een prima maand voor het plannen van een huwelijk of deze maand te trouwen.

Let op ruzies in je familie of gezin als je te weinig tijd aan ze besteedt.Voor advies over financiën kun je overigens naar familieleden gaan. Voor vrouwen wordt geadviseerd deze maand minder met sociale contacten af te spreken en meer met je partner of gezin om te gaan. Vrienden zullen heus niet verdwijnen als je minder tijd vrijmaakt.

Vissen december 2022

Aan het eind van het jaar moet de Vissen zijn familie in de gaten houden, omdat ze hier niet genoeg tijd voor hebben gehad het afgelopen jaar. Je bent in een zeer goede bui in december. Dat maakt je goed gezelschap. Door je inzet is je carrière stabiel en heb je geen hier geen problemen meeOp het werk zal Vissen in december niet veel rust krijgen.

Er is niets om bang voor te zijn. Als u gewoon het huidige tempo samen met anderen aanhoudt, dan zullen er geen problemen voor u in het vooruitzicht zijn. Echter als het gaat om het bakken van een Kerstversnaperingen, dan moet u dit bewaren tot het weekend. U moet ook goed voor uw gezondheid zorgen deze maand, onderschat preventie niet tijdens deze koude dagen.

Carrière

De Vissen lijkt deze maand meer enthousiasme en energie te hebben. Mede hierdoor wil je van alles doen, want van stilzitten voel jij je niet beter. Stel gerichte doelen op en maak hier een plan voor, daar zal jij je het meest gelukkig door voelen. Binnen relaties kan de Vissen zich meer onzeker gaan voelen. Je voelt je wellicht verward en negatieve eigenschappen binnen relaties komen naar boven. Deze maand lijkt voor de Vissen een goede maand te zijn om destructieve relaties af te ronden en nieuwe relaties aan te gaan. Als laatste is het voor de Vissen een positieve maand om creatief aan de slag te gaan.

Financiën

Op het gebied van carrière lijkt het voor de Vissen niet moeilijk om doelen te behalen. Dit komt mede doordat je steun ontvangt van je collega’s. Het lijkt erop dat de Vissen deze maand via zijn carrière in contact komt met spiritualiteit. Je financiën lijken deze maand te gaan groeien. Wacht met grote investeringen of het nemen van grote risico’s tot de tweede helft van de maand en pas nadat hier goed onderzoek naar is gedaan.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Vissen oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Vissen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *