Horoscoop Vissen april 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor april 2023 voor Vissen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Vissen april 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop April 2023 Vissen: Je kunt deze maand iets bewerkstelligen dat helemaal bij jouw persoonlijkheid past. Dit ben je ten voeten uit. En daar mag je gerust trots op zijn.

Liefde en Relaties

De relatie van de Vissen lijkt deze maand passief te zijn. De Single Vissen heeft een positieve maand op het aangaan van sociale interacties, maar het lijkt erop dat je beïnvloed wordt door de planeten en net zo makkelijk een relatie afbreekt als dat je deze aangaat.

Ook binnen de familie lijkt een grimmige sfeer te hangen. Er lijken grote verschillen te ontstaan tussen familieleden en er kunnen ook financiële zorgen zijn. Probeer zoveel mogelijk orde voor jezelf te bewaren.

Gezondheid

September is een maand, waarbij er betrouwbaarheid is. Mannen kunnen deze maand obstakels tegemoetzien als het om vrouwen gaat. Misschien ben je te zacht en wil je vrede bewaren. Geef duidelijk aan wat je wilt of juist niet. Heb je de neiging een relatie te verbreken, dan is het belangrijk belangrijke beslissingen in een later stadium te nemen. Seksueel gezien word je aan het begin van de maand geprikkeld door je heersende en dromerige planeet Neptunus.

Daardoor hangt er een intieme gloed over je liefdesleven. Er is mogelijkheid om van seks te genieten, maar je moet opletten dat je niet teveel in magie gaat geloven. Wel kan de fantasie zorgen dat je dingen doet, die je normaal niet snel zou doen. Vanaf de 9de maakt een krachtige band tussen Venus en Pluto de passie in je los. Let op dat je obsessief met emoties omgaat.

Het leven kan een sprookje zijn, maar ook drama als iets niet mogelijk is. De Nieuwe Maan van de 17de brengt agressie mee, waardoor je veel naar jezelf kijkt en minder naar behoeften van een partner. Het laatste deel van de maand gaan seks en romantiek hand in hand. Daardoor genieten jij en een partner van alles wat een relatie leuk maakt, zowel fysiek als mentaal.

Vissen april 2023

April kan wat gezondheidsproblemen meebrengen. Daarom moet Vissen een beter fitness regime aannemen. Ze zouden in meer sportieve activiteiten mee moeten doen en gezond eten. Als je het gevoel hebt dat er een stereotype in je relatie zit, kun je samen de uitdaging aangaan en je tijd samen opnieuw leven inblazen. April zal u een verlangen naar een succesvolle carrière brengen, maar de horoscoop adviseert u om te wachten op een betere periode. U heeft geen gebrek aan motivatie, maar de positie van de sterren is op dit punt niet erg positief. Vissen kunnen zich beter richten op zichzelf en op de ontwikkeling van hun persoonlijkheid of studie. Er dreigen geen problemen op het gebied van gezondheid. Geluk is met wie voorbereid is, dus moet u wat meer tijd besteden aan het uitvoeren van een taak of naar informatie over werk zoeken. U bent in een opperbeste stemming. Als u complimentjes wilt krijgen moet u er ook een paar aan anderen geve

Carrière

De Vissen kan zich in april emotioneel en intuïtief voelen. Het is prima om heir gebruik van te maken, zolang je overreactie kunt voorkomen. Mede doordat je intuïtieve kant is versterkt, kun jij je ook creatief voelen. Je hebt inspirerende ideeën die je graag om wilt zetten in de praktijk. April lijkt ook gunstig te zijn op het gebied van sociale activiteiten. Persoonlijke ambities en onafhankelijkheid staan deze maand centraal. Je maakt je eigen pad en wordt hierin ondersteund door anderen.

Financiën

Op het gebied van carrière lijkt het je deze maand meer moeite te kosten dan normaal om projecten af te ronden. Desondanks lijkt het op financieel gebied (met uitzondering van de familie) wel vooruit te gaan. Door je eigen gezin/naasten voel jij je wel financieel gesteund, waardoor je ook risico’s durft te nemen. Sociale contacten kunnen hier ook veel invloed op hebben.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Vissen augustus 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor augustus 2022 voor Vissen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *