Horoscoop Tweelingen november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Tweelingen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Tweelingen november 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop November 2022 Tweeling: Eindelijk is het zover: deze maand kun jij de vruchten plukken van al je inspanningen van de laatste tijd. Geniet van het heerlijke gevoel dat het bij je op zal roepen.

Liefde en Relaties

Voor de Tweelingen in een relatie is er sprake van wederzijds begrip met je partner. Ook is de kans groot dat je relatie romantisch en passievol zal zijn. Er is wel een kans dat er kleine complicaties zullen optreden. De single Tweelingen maakt gebruik van het charisma wat hij deze maand uitstraalt. De combinatie van charisma en je communicatie zal je helpen om de liefde te vinden.

Binnen de familie lijkt er sprake te zijn van conflicten, waardoor er disharmonie is. Het is van belang dat je problemen direct oplost. Vergeet niet dat eventuele kinderen last kunnen krijgen van de situatie.

Gezondheid

Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden.

Daardoor zal Deze maand een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen.

Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege Deze maand sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Tweelingen november 2022

November brengt serieusheid in je leven. Gedurende deze periode kan de Tweeling vergeten om boos, gepassioneerd of enthousiast te zijn, dus het is mogelijk dat anderen hen als gevoelloos zien. Het enige waar je voor vecht in gerechtigheid. Je staat op voor de rechten van een ander en de rest laat je links liggen.

In november kan Tweelingen rekenen op steun van de familie. Alle problemen kunnen gemakkelijker worden overwonnen als u niet de enige bent die de last moet dragen. Laat mensen om u heen u helpen. In deze periode kan er ook humeurigheid optreden. De frustratie kan worden tegengegaan door te gaan sporten.

Carrière

Voor de Tweelingen staan sociale contacten en sociale activiteiten deze maand centraal. Je maakt gebruik van een nieuwtje wat je via via bereikt. Je sociale leven stijgt boven je verwachtingen uit en je sociale contacten ondersteunen je. Er kan een meningsverschil ontstaan die lijkt voort te komen uit een impulsieve actie die je hebt gedaan. Daarnaast heb je deze maand de ruimte om te kijken naar je eigen persoonlijke groei en stimuleer je deze groei door goed te kijken naar wat je tot nu hebt bereikt en waar je naar toe wilt.

Financiën

Dankzij je duidelijke communicatie en externe ondersteuning lijk je deze maand een positieve professionele groei te ondergaan. Ook lijken er nieuwe perspectieven te zijn in je carrière.

Op het gebied van financiën lijk je deze maand prima rond te kunnen komen. Het lijkt geen goede maand te zijn om investeringen te doen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Tweelingen juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Tweelingen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *