Horoscoop Tweelingen juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Tweelingen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Tweelingen juli 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Juli 2022 Tweeling: Deze maand opletten, houd jouw ogen en oren goed open. Er wordt jou belangrijke informatie toegespeeld, maar je moet de signalen natuurlijk wel oppikken.

Liefde en Relaties

Voor de Tweelingen in een relatie lijkt deze maand sensueel en romantisch te zijn. Neem u partner mee in dit geheel en besteed aandacht aan zijn/haar behoeften, anders kunt u wellicht de neiging krijgen om een ander te zoeken. De single Tweelingen zal genoeg kansen hebben voor passievolle affaires, maar er lijkt weinig serieusheid te zijn. Binnen de familie lijkt een positieve sfeer te zijn. Er is veel plezier, waar kinderen veel profijt uit kunnen halen. Daarnaast lijken zelfs de financiën wat te verbeteren, mede doordat er wellicht minder uitgaven zijn.

Gezondheid

Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Daardoor zal Deze maand een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken.

De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren.

Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege Deze maand sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind Deze maand en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan.

Tweelingen juli 2022

Tweelingen verwelkomen juli als een teken van open communicatie. Als je naar een vaste vriend/vriendin verlangt, zal deze droom naar alle waarschijnlijkheid waar worden. Mercurius in Leeuw zorgt voor geweldige communicatievaardigheid waarmee je je publiek kan vermaken. Aan de andere kant, kan het misgaan met kritisch denken.

De sterren beloven Tweelingen een grote kans als het gaat om relaties. Een interessant persoon zal in uw leven verschijnen en hun gezelschap zal letterlijk betoverend zijn. U zult meteen de juiste toon raken en het zal vanzelfsprekendheid lijken om samen avonden door te brengen. U bent helemaal ontspannen als u door hen vergezeld wordt. Vergeet echter niet om in juli op het werk te concentrere

Carrière

Het lijkt erop dat de Tweelingen deze maand last krijgt van tegenstrijdige gevoelens. Aan de ene kant ben je onafhankelijk en stel jij je persoonlijke belangen voorop, maar aan de andere kant wil je ook rekening houden met anderen. Een onopgelost probleem zal de kop op steken en zal nu voor eens en voor altijd moeten worden opgelost. Deze maand lijkt ook een goede maand te zijn om concrete plannen te bedenken voor je ideeën. Probeer wel anderen te betrekken in deze plannen, want anders heb je kans om in je eigen gedachten verstrikt te raken.

Financiën

De carrière van de Tweelingen lijkt ook voorspoedig te zijn, mede door de steun van je collega’s. Vooral mensen die zich bezig houden op creatief gebied lijken een goede maand te hebben. Op financieel gebied lijkt deze maand ook positief te worden, mede doordat je ondersteund wordt door anderen. Er kunnen ook nieuwe samenwerkingen ontstaan die je financiën bevorderen, maar zoek wel een balans tussen zowel je eigen belang als het belang van anderen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Tweelingen november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Tweelingen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *