Horoscoop Stier september 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor september 2022 voor Stier zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Stier september 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop September 2022 Stier: Jij vindt deze maand je innerlijke rust terug. Je neemt een paar belangrijke beslissingen, die jouw toekomst zullen bepalen. Dat neemt veel spanningen weg.

Liefde en Relaties

De relatie van de Stier kan verbetert worden door meer en betere communicatie. Je bent meer bezig met je relatie en je gezin, wat van invloed kan zijn op je relatie. Zet de passie en romantiek even aan de kant en ga voor volledige openheid en communicatie. De single Stier lijkt in kortstondige relaties meer passie te ervaren. Dit zal vooral zo zijn in de eerste helft van de maand.

Binnen de familie hangt een positieve sfeer door ondersteuning en motivatie vanuit oudere gezinsleden.

Gezondheid

De 2de week is geschikt voor huidige taken en routinematige handelingen. Je bent fit en nieuwsgierig en kunt dan ook met nieuwe taken starten. Het is een prima tijd dingen te bestuderen, zaken uit het verleden een nieuwe kans te geven en te bekijken op welke manier je het best met collega’s om kunt gaan. Het is een prima periode om je huis of werkplek een nieuwe look te geven.

Let op met voeding en zorg dat je niet te vet eet of te grote stukken inslikt, omdat je maag kwetsbaar is. Overigens moet je de 12de even opletten, omdat er storende planetaire energie is, die irritatie brengt. Met name zakelijk zal je dan wel eens minder geluk hebben. Vanaf de 22ste zal je intuïtie versterkt worden. Je weet goed wat je wilt en kunt de juiste dingen doen om te slagen. Voor romantiek is de periode van de 26ste t/m de 28ste fijn.

De actieve Saturnus gaat vanaf de 28ste direct in de Steenbok reizen. Deze energie zal je een langere periode bijstaan om op krachtige wijze in het leven te staan. Let op dat je soms ongeduldig kunt zijn en doelen dan niet altijd even positief uitpakken. De 30ste moet je opletten dat je emoties nog wel eens parten kunnen spelen.

Stier september 2022

Een verandering van seizoen verscherpt je zintuigen. De Stier is opmerkzamer en hij zal zijn prioriteiten opnieuw evalueren. Op het gebied van relaties hoef je je geen zorgen te maken, er zullen geen grote veranderingen zijn in september.

Elke Stier kan in september uitkijken naar harmonieuze relaties. De sterren laten duidelijk zien dat, vooral in het gezin, een goed humeur zal zegevieren. Daarom kunnen de voordelen van deze periode worden gebruikt bij het oplossen van meer serieuze problemen, evenals bij het maken van planen voor de toekomst. Als u zich toch nerveus voelt, dan kalmeert u uw geest het beste tijdens het doen van handmatig werk.

Carrière

September vraagt een flexibele houding, wat de Stier soms lastig kan vinden. Het is van belang dat je terug gaat naar de basis van je plan of idee. Kijk er opnieuw na en pas je plan aan. Wellicht zie je in dat je plan of idee helemaal niet zo goed lijkt? Wat wil je eigenlijk precies bereiken? Uiteindelijk biedt een stap achteruit doen in dit geval de mogelijkheid om sneller vooruit te gaan. September staat ook in het teken van liefde en gezin. Je gebruikt de creatieve energie die je deze maand ontvangt om je liefdesrelatie of gezinsrelaties te versterken en verdiepen.

Financiën

September lijkt geen positieve maand voor carrièregroei en professionele ontwikkeling, doordat er mogelijk een negatieve wisselwerking is met collega’s. Dit is van invloed op het afmaken van je taken. Geduld lijkt de sleutel te zijn.

Op financieel gebied lijkt er een positieve groei te zijn, mede doordat de uitgaven logischer en beperkter zijn.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Stier juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Stier zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *