Horoscoop Stier oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Stier zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Stier oktober 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Oktober 2022 Stier: Fouten zijn er om van te leren, niet om over door te zeuren. Aanvaard deze maand de consequenties, slik een paar keer en ga door met leven. Je bent weer een ervaring rijker.

Liefde en Relaties

De Stier lijkt een romantische maand tegemoet te gaan, mede door duidelijke en juiste communicatie. De single Stier lijkt vooral in de laatste week van de maand kansen voor ontmoetingen te krijgen. Die week lijkt de juiste week om nieuwe relaties aan te gaan. Binnen de familie lijkt disharmonie te ontstaan door verschillende problemen. Eén daarvan kunnen de financiën zijn. De Stier kan met een tactvolle houding proberen de positieve sfeer binnen de familie terug te krijgen.

Gezondheid

De Volle Maan in de Vissen heeft veel invloed op je leven. Deze brengt veel emoties, waardoor je rationele kant op de achtergrond staat en je gevoelige energie krijgt. Je intuïtie is op volle sterkte, waardoor je ook veel aanvoelt. Dit zijn niet alleen kleine emoties en situaties, maar ook kan je prima aanvoelen hoe mensen zich voelen en wat er nodig is om te helpen. Verder zal je de 1ste week ook veel nachtelijke dromen ervaren en komen er richtinggevende signalen uit je onderbewustzijn. In de liefde kan jij je wel eens vervelen en zal het leven soms saai zijn.

Er wordt aangeraden te bekijken wat je zou kunnen veranderen om het leven leuk te maken. Vooral de 1ste dagen kan je veel dingen heroverwegen en zal je juist de kleine dingen van het leven bezien. Kijk naar leuke momenten in het leven, hoe klein deze ook zijn. Heb je een relatie, dan doe je er goed aan om naar de mooie momenten uit jullie relatie te kijken. Herinner je de opwinding en spanning die jullie ervoeren, dan is het fijn deze samen te beleven. Waar de eerste dagen minder goed verlopen, zal Venus de 6de naar de sensitieve Leeuw reizen.

Jouw heersende planeet is gericht op financiën, maar ook op romantisch gebied krijg je positieve energie. Je bent de rest van de maand vrij bijdehand, maar dat past bij je. Je komt op die manier zelfverzekerd over en mensen reageren er positief op. Je kunt door je vertrouwen prima investeren of in de liefde veel mooie en opwindende resultaten boeken. Let de 6de wel op dat er jaloersheid kan zijn, die voor wat storingen kan zorgen. Tracht dit onder controle te houden of, als het om anderen gaat, ga er niet te intens mee om.

Stier oktober 2022

In oktober zal de Stier gespreksonderwerpen die als taboe gezien worden niet uit de weg gaan. Juist het tegenovergestelde, is de Stier op zoek naar onderwerpen waarin hij diepte en complexiteit kan vinden. Hoewel je emoties sterker worden, zal je ego dominant worden en dat houdt je gezicht in de plooi.

Als er een interne worsteling is, is het beter voor uzelf om afstand van anderen te nemen. U zult zelf met de probleem moeten omgaan. Uw persoonlijkheid zal sterker zijn als u het probleem zelf heeft opgelost. Dankzij een nieuwe energiegolf zal niets u in de weg staan om optimaal van oktober te genieten.

Carrière

Het lijkt erop dat je bepaalde doelen en plannen hebt gemaakt die tot dusver niet zijn behaald of gelukt. Dit kan frustrerend voor je zijn, maar houdt hoop. Het lijkt er namelijk op dat in de tweede helft van de maand er kansen voordoen voor nieuwe projecten. Deze projecten zijn mogelijk onderdeel van jouw doelen en/of plannen. Aan het eind van de maand dient zich een mogelijke oplossing voor een persoonlijk probleem aan. Al met al biedt dit de mogelijkheid om verder te ontwikkelen in je doelen.

Financiën

De Stier lijkt wel een positieve carrièremaand te krijgen. Je hoeft namelijk niet veel moeite te doen om doelen te behalen en te ontwikkelen. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan lijkt dit een goede maand te zijn.

Op financieel gebied lijkt het erop dat er wat hobbels op de weg zitten. Zie dit als een uitdaging, want het lijkt erop dat je hier wel gesterkt uit kunt komen. Onderzoek eerst alles goed voor je financiële investeringen doet.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Stier juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Stier zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *