Horoscoop Stier november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Stier zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Stier november 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop November 2022 Stier: U beschikt deze maand over zeer veel energie waarmee u moeiteloos talloze hindernissen neemt. “Waar haalt u de energie vandaan?” zal men zich afvragen.

Liefde en Relaties

Er wordt heel wat van de Stier verwacht ten opzichte van de veranderingen en ten opzichte van je carrière. Daardoor vergeet de Stier in de relatie zijn partner misschien een beetje. Romantiek, communicatie en passie zijn deze maand de sleutelwoorden voor een stabiele relatie. De single Stier zal zich flexibel moeten opstellen om de liefde te kunnen vinden. De mensen die op je pad komen zijn excentriek en enthousiast.

Buitenstaanders gaan zich bemoeien met de familie, wat conflicten kan veroorzaken. Kinderen hebben hier veel last van. Probeer met duidelijke communicatie weer een positieve sfeer terug te brengen.

Gezondheid

De 2de week is geschikt voor huidige taken en routinematige handelingen. Je bent fit en nieuwsgierig en kunt dan ook met nieuwe taken starten. Het is een prima tijd dingen te bestuderen, zaken uit het verleden een nieuwe kans te geven en te bekijken op welke manier je het best met collega’s om kunt gaan. Het is een prima periode om je huis of werkplek een nieuwe look te geven.

Let op met voeding en zorg dat je niet te vet eet of te grote stukken inslikt, omdat je maag kwetsbaar is. Overigens moet je de 12de even opletten, omdat er storende planetaire energie is, die irritatie brengt. Met name zakelijk zal je dan wel eens minder geluk hebben. Vanaf de 22ste zal je intuïtie versterkt worden. Je weet goed wat je wilt en kunt de juiste dingen doen om te slagen. Voor romantiek is de periode van de 26ste t/m de 28ste fijn.

De actieve Saturnus gaat vanaf de 28ste direct in de Steenbok reizen. Deze energie zal je een langere periode bijstaan om op krachtige wijze in het leven te staan. Let op dat je soms ongeduldig kunt zijn en doelen dan niet altijd even positief uitpakken. De 30ste moet je opletten dat je emoties nog wel eens parten kunnen spelen.

Stier november 2022

Als november arriveert geeft dit je veel mentale energie wat helpt met het accepteren van veel informatie zonder dat je hierdoor uitgeput raakt. De Stier zal zijn energie moeten steken in zijn werk, waar het hem naar groot succes zal brengen. Wees voorzichtig, want de stress kan voor gezondheidsproblemen zorgen.

November brengt voor de Stier werkvoordelen met zich mee. Vanwege de sterk ontwikkelde communicatievaardigheden kunt u gemakkelijk zakelijk contacten leggen. Daarom kunt u aanzienlijke inkomsten naar uw bedrijf brengen. Uw succes zal niet onopgemerkt blijven. Het is belangrijk om nederig te blijven en het niet naar uw hoofd te doen laten stijgen.

Carrière

Er lijken grote veranderingen aan te komen, wat je als lastig kunt ervaren omdat ze vrij plotseling lijken te komen. Toch is het van belang dat je deze veranderingen ondergaat zodat je kunt groeien en ontwikkelen. Probeer je hier mentaal op voor te bereiden en kijk waar jij je kunt aanpassen ten opzichte van de veranderingen. Je hebt geen behoefte aan samenwerking, maar komt erachter dat je toch sociale steun nodig zult hebben. Toch blijft autonomie wel centraal staan.

Financiën

Op het gebied van carrière lijk je grote veranderingen te ondergaan. Dit zorgt ervoor dat je communicatie lijkt te versterken.

Op het gebied van financiën zul jij je deze maand voorzichtiger opstellen. Je gaat je financiën anders besteden.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Stier juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Stier zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *