Horoscoop Stier juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Stier zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Stier juli 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Juli 2022 Stier: Jouw gevoel zegt je dat je op het juiste spoor zit. Het eerste resultaat daarvan zal ook niet lang meer op zich laten wachten. Ga zo door en vertrouw op jouw gevoel.

Liefde en Relaties

Voor de Stier lijkt deze maand de relatie weliswaar harmonieus te zijn, maar de passie is laag. Dit kan mede komen door meningsverschillen op het gebied van financiën. De single Stier is in staat duidelijk te communiceren en is romantisch. Dit kan zijn vruchten afwerpen bij een prille relatie. Wellicht is het vanwege je sterke gevoelens niet de tijd om een geheel nieuwe relatie aan te gaan. Binnen de familie lijkt er sprake te zijn van disharmonie, vooral door conflicten met oudere gezinsleden. Daarnaast lijken de uitgaven hoger te zijn, waardoor financiële conflicten kunnen ontstaan.

Gezondheid

De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Daardoor zal Deze maand een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden.

De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege Deze maand sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind Deze maand en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan.

Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Stier juli 2022

Juli maakt een verlangen voor diepe gevoelens bij je wakker. Je empathie staat op de voorgrond, wat betekend dat je relaties opbloeien. Maar de Stier moet in de gaten houden dat er kwetsbaarheid met emoties mee komt. Dus behoud je zachtaardige momenten voor iemand die je echt vertrouwd.

De werksituatie die in juli naar boven komt zal waarschijnlijk opnieuw uw aandacht vereisen. Gelukkig zal het geen complex probleem zijn, dus alles zal in een tijdje worden opgelost. Hoe dan ook, deze situatie biedt een kans om uw vaardigheden te tonen en u te onderscheiden van de massa van andere werknemers. U moet ook voor uw gezondheid zorgen, ook al is het war

Carrière

Deze maand kun jij je overweldigd voelen door je emoties door de intensiteit ervan. Het is verstandig om nieuwe projecten pas in het tweede helft van de maand op te pakken. Mede door je sterke emoties kun je de behoefte hebben om gezien en gehoord te worden. Desondanks doe je dit niet op een manier die door anderen verkeerd kan worden geïnterpreteerd. Naast de sterke emoties lijkt het erop dat je deze maand ook over meer energie en enthousiasme beschikt.

Financiën

Binnen je carrière lijken er wel kansen ontstaan om een andere baan te vinden, maar wellicht is het verstandig om erover na te denken of je hier echt goed aandoet. Binnen je huidige baan lijken er conflicten met collega’s te ontstaan die zelfs kunnen leiden tot escalaties. Ondanks dat er mogelijk meer uitgaven zijn en er meningsverschillen kunnen ontstaan met je partner over financiën, lijken je financiën wel op orde.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Stier november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Stier zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *