Horoscoop Stier januari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor januari 2023 voor Stier zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Stier januari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Januari 2023 Stier : Je weet het toch al? Er kan niks fout gaan deze maand. Pak die dingen op waar je anders eigenlijk nooit aan durft te beginnen.

Liefde en Relaties

Focus deze september op wat echt belangrijk is voor je. Deze focus maakt je sterker en anderen zullen je respecteren omdat je voor jezelf kiest. Onthoud dat iedereen om deze wereld gevoelens heeft. Iedereen wil liefde. Onthoudt dit in de omgang met anderen. Onthoud dat de ervaring die je nu hebt de juiste ervaring is voor dit moment. Soms win je, soms leer je…

Gezondheid

De Volle Maan in de Vissen heeft veel invloed op je leven. Deze brengt veel emoties, waardoor je rationele kant op de achtergrond staat en je gevoelige energie krijgt. Je intuïtie is op volle sterkte, waardoor je ook veel aanvoelt. Dit zijn niet alleen kleine emoties en situaties, maar ook kan je prima aanvoelen hoe mensen zich voelen en wat er nodig is om te helpen. Verder zal je de 1ste week ook veel nachtelijke dromen ervaren en komen er richtinggevende signalen uit je onderbewustzijn. In de liefde kan jij je wel eens vervelen en zal het leven soms saai zijn. Er wordt aangeraden te bekijken wat je zou kunnen veranderen om het leven leuk te maken.

Vooral de 1ste dagen kan je veel dingen heroverwegen en zal je juist de kleine dingen van het leven bezien. Kijk naar leuke momenten in het leven, hoe klein deze ook zijn. Heb je een relatie, dan doe je er goed aan om naar de mooie momenten uit jullie relatie te kijken. Herinner je de opwinding en spanning die jullie ervoeren, dan is het fijn deze samen te beleven. Waar de eerste dagen minder goed verlopen, zal Venus de 6de naar de sensitieve Leeuw reizen. Jouw heersende planeet is gericht op financiën, maar ook op romantisch gebied krijg je positieve energie.

Stier januari 2023

Aan het begin van een nieuw jaar is elke stier op zoek naar nieuwe informatie en educatie. Hierdoor bestaat er een grote kans dat januari je iemand brengt die dezelfde hobby’s en interesses heeft als jij. Er staat geen grote liefde in de sterren, maar toch zal je een fijne tijd hebben met die persoon.
In januari is het voor de Stier niet de moeite waard om energie te investeren in carrière. In plaatsen daarvan kunt u uw aandacht in een andere richting draaien. Doe bijvoorbeeld iets voor uw lichaam. Na de feestdagen die u in vrede heeft doorleefd, verdient uw lichaam het echt. Bovendien laat u daarmee ook stress los. Het woord ‘creativiteit’ stelt dezer dagen niet veel voor. U hebt betere dagen gekend, maar trek het u niet aan. Besteed wat tijd aan uw huishouden. In een gezellige huis zult u zich veel beter voelen. Onderzoek uw geweten. Neem geen onrealistische beslissing waar u zich niet aan kunt houde

Carrière

De kans is groot dat veel van je keuzes en acties deze maand gebaseerd zijn om een ‘onderbuikgevoel’. Je straalt hiermee iets uit naar anderen wat anderen zullen opvatten als charmant en gevoelig. Je staat open voor nieuwe uitdagingen. Februari staat voor jou in het teken van zelfstandigheid en vrije geest. Je professionele ambities en prestaties kunnen mogelijk deze maand gaan overheersen en ze hebben ook invloed op je persoonlijkheid. Reizen lijkt zowel op professioneel gebied als op privégebied een positief resultaat te hebben.

Financiën

Er wordt je aangeraden om deze maand professionele keuzes en acties indien mogelijk uit te stellen omdat er problemen en uitdagingen lijken te ontstaan. Er kan zich een positieve geldstroom aandienen, maar je lijkt wel moeite voor moeten te doen. Je bent de rest van de maand vrij bijdehand, maar dat past bij je. Je komt op die manier zelfverzekerd over en mensen reageren er positief op. Je kunt door je vertrouwen prima investeren of in de liefde veel mooie en opwindende resultaten boeken. Let de 6de wel op dat er jaloersheid kan zijn, die voor wat storingen kan zorgen. Tracht dit onder controle te houden of, als het om anderen gaat, ga er niet te intens mee om.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Stier november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Stier zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *