Horoscoop Stier februari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor februari 2023 voor Stier zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Stier februari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Februari 2023 Stier: Jij werkt deze maand hard en jij zet je volledig in bij alles wat je doet. Daarvoor wordt je alom gerespecteerd. Dat je dat met trots vervult is heel normaal en heel terecht.

Liefde en Relaties

Je voelt je romantisch en sensueel. Het is van belang vertrouwen te hebben in je relatie en in je partner om conflicten te voorkomen. Jouw passie kan je partner overspoelen, wat voor je partner lastig is en aanvoelt als haasten. Dit kan leiden tot een onbalans in je relatie. Blijf communiceren!

De single Stier onderneemt veel romantische ondernemingen. Je kunt het gevoel krijgen om klaar te zijn voor een serieuze relatie en wilt kijken naar wat een relatie je kan bieden.

Er is een grote kans op conflicten met oudere familieleden. Dit zorgt voor een gespannen sfeer die invloed heeft op de kinderen. Daarom is het belangrijk om te handelen vanuit een diplomatiek standpunt.

Gezondheid

De 2de week is geschikt voor huidige taken en routinematige handelingen. Je bent fit en nieuwsgierig en kunt dan ook met nieuwe taken starten. Het is een prima tijd dingen te bestuderen, zaken uit het verleden een nieuwe kans te geven en te bekijken op welke manier je het best met collega’s om kunt gaan. Het is een prima periode om je huis of werkplek een nieuwe look te geven. Let op met voeding en zorg dat je niet te vet eet of te grote stukken inslikt, omdat je maag kwetsbaar is. Overigens moet je de 12de even opletten, omdat er storende planetaire energie is, die irritatie brengt. Met name zakelijk zal je dan wel eens minder geluk hebben. Beter plan je op deze dag geen grote of intensieve taken.

De 15de zal Venus, onder invloed van de excentrieke Uranus, onverwachte gebeurtenissen stimuleren. Er zijn veranderingen en daar kan jij als aardeteken moeite mee hebben. Ben je echter flexibel en neem je aanbiedingen en kansen aan, dan kan je veel bereiken. Veranderingen kunnen tot interessante resultaten leiden. Pas de 16de op voor grotere aankopen zonder bedenktijd en tracht geen impulsieve aankopen te doen. Dit geldt ook voor de 21ste.

Vanaf de 22ste zal je intuïtie versterkt worden. Je weet goed wat je wilt en kunt de juiste dingen doen om te slagen. Voor romantiek is de periode van de 26ste t/m de 28ste fijn. De actieve Saturnus gaat vanaf de 28ste direct in de Steenbok reizen. Deze energie zal je een langere periode bijstaan om op krachtige wijze in het leven te staan. Let op dat je soms ongeduldig kunt zijn en doelen dan niet altijd even positief uitpakken. De 30ste moet je opletten dat je emoties nog wel eens parten kunnen spelen.

Stier februari 2023

Februari brengt je vastberadenheid en vasthoudendheid. Deze twee eigenschappen zullen je niet alleen in je werk helpen maar ook in de liefde. Februari kan ook emotionele verandering brengen, maar dit is geen groot probleem voor de Stier. De mening van anderen deert je niet. In februari zult u zeker geen gebrek aan motivatie hebben, dus na het overwinnen van de vorige problemen kunt u weer in het werktempo springen. Echter moet er minstens een deel van de vrije tijd aan familie en vrienden worden besteed. Uw afwezigheid kan verkeerd geïnterpreteerd worden door de mensen in uw omgeving. Zorg ook goed voor uw gezondheid. Denk na voordat u iets zegt, zodat u niet in de problemen komt. Wees niet bang voor het onbekende. U zult er achter komen dat avontuurlijke activiteiten voor u op dit moment het juiste ding zijn. Wees niet bang voor preventief onderzoek. U moet dit tenminste eenmaal per jaar laten doen en het zal niet veel tijd in beslag neme

Carrière

De kans is groot dat veel van je keuzes en acties deze maand gebaseerd zijn om een ‘onderbuikgevoel’. Je straalt hiermee iets uit naar anderen wat anderen zullen opvatten als charmant en gevoelig. Je staat open voor nieuwe uitdagingen. Februari staat voor jou in het teken van zelfstandigheid en vrije geest. Je professionele ambities en prestaties kunnen mogelijk deze maand gaan overheersen en ze hebben ook invloed op je persoonlijkheid. Reizen lijkt zowel op professioneel gebied als op privégebied een positief resultaat te hebben.

Financiën

Er wordt je aangeraden om deze maand professionele keuzes en acties indien mogelijk uit te stellen omdat er problemen en uitdagingen lijken te ontstaan. Er kan zich een positieve geldstroom aandienen, maar je lijkt wel moeite voor moeten te doen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Stier november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Stier zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *