Horoscoop Stier april 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor april 2023 voor Stier zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Stier april 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop April 2023 Stier: Blijf niet zo stoer doen deze maand. Je zult echt moeten toegeven als je ook maar iets wilt bereiken. Je kunt leren dat dit geen verkeerde weg is.

Liefde en Relaties

Er wordt heel wat van de Stier verwacht ten opzichte van de veranderingen en ten opzichte van je carrière. Daardoor vergeet de Stier in de relatie zijn partner misschien een beetje. Romantiek, communicatie en passie zijn deze maand de sleutelwoorden voor een stabiele relatie. De single Stier zal zich flexibel moeten opstellen om de liefde te kunnen vinden. De mensen die op je pad komen zijn excentriek en enthousiast.

Buitenstaanders gaan zich bemoeien met de familie, wat conflicten kan veroorzaken. Kinderen hebben hier veel last van. Probeer met duidelijke communicatie weer een positieve sfeer terug te brengen.

Gezondheid

Voor de man wordt een ontmoeting voorspeld die voor rampspoed kan zorgen en zelfs voor scheiding met een huidige partner. Ben je single, dan kun je iets meemaken, wat je echt wel onder controle dient te houden. Zorg voor geduld en begrip, dan valt het allemaal wel mee. In een relatie zijn er fijne veranderingen, die de relatie een positieve boost geven. Op seksueel en romantisch gebied wordt het voor de Stier een bijzondere maand. Geld, liefde en lust zullen op de voorgrond staan. Je bent zeer seksueel ingesteld en zal aan je trekken willen komen.

Overigens zal je de eerste dagen van de maand nuchter en afstandelijk zijn. Vanaf de 5de zal je losgaan en kan je ratio even loslaten. Let op dat je jezelf niet voorbijloopt door teveel over eigen grenzen te gaan. Vooral in de periode van de Volle Maan, die in de fantasievolle Vissen beweegt, kan je teveel met irreële zaken bezig zijn en doe je dingen die je beter niet kunt doen. Gezond verstand zal nodig zijn om er een weg in te vinden. De periode van de 9de kan het verleden terugkomen en is er iemand, die jou seksueel kan prikkelen.

Na deze periode zal je minder met seks bezig zijn, alhoewel je op zijn tijd spanning opzoekt. Vanaf de 19de zal je nuchterder zijn als gevolg van de energie van de Nieuwe Maan. Je vindt het fijn om te knuffelen en bent minder op seks gericht. Vanaf de 28ste prikkelt Pluto, waardoor in staat bent een sekspartner volledig te bevredigen.

Stier april 2023

Het komend voorjaar geeft je veel zelfvertrouwen, wat je in kan zetten voor de liefde en je carrière gedurende de hele maand april. Bijna elke Stier kan zijn energie succesvol voor zijn eigen voordeel gebruiken. Maar pas op, want in gespannen tijden kan het leiden tot onbedwingbare jaloerse uitbarstingen. Zelfs april zal gunstig zijn voor relaties. De Stier kan veel romantiek en harmonie verwachten in langdurige relaties, deze zijn sterker dan ooit. Aan de andere kant zullen degenen die hun geluk nog niet hebben gevonden, genieten van veel plezier, avontuur en flirten. Deze maand is ook goed om iets te leren. Gewoon surfen op het internet, u weet nooit wat voor interessants u tegen het lijf loop

Carrière

Er lijken grote veranderingen aan te komen, wat je als lastig kunt ervaren omdat ze vrij plotseling lijken te komen. Toch is het van belang dat je deze veranderingen ondergaat zodat je kunt groeien en ontwikkelen. Probeer je hier mentaal op voor te bereiden en kijk waar jij je kunt aanpassen ten opzichte van de veranderingen. Je hebt geen behoefte aan samenwerking, maar komt erachter dat je toch sociale steun nodig zult hebben. Toch blijft autonomie wel centraal staan.

Financiën

Op het gebied van carrière lijk je grote veranderingen te ondergaan. Dit zorgt ervoor dat je communicatie lijkt te versterken.

Op het gebied van financiën zul jij je deze maand voorzichtiger opstellen. Je gaat je financiën anders besteden.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Stier november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Stier zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *