Horoscoop Steenbok april 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor april 2023 voor Steenbok zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Steenbok april 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop April 2023 Steenbok: Bekijk sommige dingen eens positief, het zal echt mee vallen!

Liefde en Relaties

Voor de Steenbok in een relatie is het belangrijk om (extra) romantiek in de relatie te brengen. Breng genoeg tijd met je partner door en schenk elkaar voldoende aandacht, dit bevordert de harmonie. De single Steenbok lijkt de liefde halverwege de maand te gaan vinden. Deze liefde lijkt niet geheel in je plaatje te passen, maar kan toch de juiste zijn.

De sfeer in de familie lijkt in april niet positief; er zullen meerdere conflicten en/of confrontaties zijn. Dit lijkt vooral uitgelokt te worden door oudere familieleden. Kinderen kunnen hieronder lijden, dus zorg ervoor dat de kinderen voldoende aandacht krijgen.

Gezondheid

Ben je single, dan kun je dominant en pragmatisch zijn, wat een vrouw wel eens af kan schrikken. Er wordt aangeraden om er lekker op uit te trekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Qua erotiek kun je onwillig zijn. Je hebt veel talenten en mogelijkheden om een sekspartner te verrassen, maar dit doe je vooral als je de ander zowel mentaal als fysiek speciaal vindt. De Volle Maan zal de 2de in de Vis reizen, wat een verleidelijke energie in je losmaakt. Ook Pluto kan in september flink prikkelen met hete energie, waarbij je gewaagde dingen kunt doen.

Bewaak je normen en waarden en ga niet te ver over grenzen heen. De Nieuwe Maan van de 17de zal intieme energieën in je losmaken. Je zintuigen zijn het best te prikkelen met een lekker wijntje, een romantisch dinertje of een nachtelijk avontuur. Vanaf de 22ste zal er krachtige energie zijn, die jou zeer verleidelijk maakt. Met name jouw heersende planeet Saturnus kan jou stout maken, waardoor je zeer prettig en liefdevol in de erotiek bent. Pluto zal vanaf de 27ste intense verlangens bieden. Je kunt iemand ontmoeten, waarbij je het gevoel kunt hebben dat de ander een tweelingziel is.

Steenbok april 2023

April belooft positieve energie op het gebied van interpersoonlijke relaties in je familie en in de liefde. Gedurende deze periode heeft de Steenbok geen problemen met communicatie. Hierdoor krijgen singles eindelijk de kans om liefde te vinden. Je kan uitkijken naar romantiek, zelfs in lange termijn relaties.
April breng positieve energie en niet alleen voor single Steenbokken. Door de invloed van Venus zult u zich aangetrokken voelen tot iets nieuws en zult u genieten van het verkennen en krijgen van nieuwe ervaringen, connecties, maar ook vrienden. U bent eindelijk niet bang om uit te gaan en zult uw geluk halverwege tegenkomen. In uw carrière zult u genieten van een rustige situatie. Er is niets wat op dit moment bedreigend voor u is. Uw gedurfde en tijdloze ideeën brengen helaas geen opwinding teweeg. De sterren staan voor u in de verkeerde positie. Vrede in uw ziel zal een bezoek aan een arts of therapeut voorkome

Carrière

April lijkt zorgeloos te worden voor de Steenbok, maar gaat wel gepaard met veranderingen. Je thuis en gezin staan centraal. Communicatie heeft een belangrijke rol, omdat jij je onzeker kunt gaan voelen over de verantwoordelijkheden die je thuis draagt. Emotionele stabiliteit staat ook centraal, want je zult veel emoties ervaren deze maand. Samenwerking is deze maand belangrijker dan individualiteit.

Financiën

Je carrière lijkt in april te gaan verbeteren, doordat problemen worden opgelost. Op financieel gebied lijk je erop achteruit te gaan. Je zult meer moeite moeten doen om je financiën op orde te houden en kunt hierover ook in conflict komen met je partner. Gelukkig lost zich dit met duidelijke communicatie snel op.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Steenbok oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Steenbok zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *