Horoscoop Schorpioen oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Schorpioen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Schorpioen oktober 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Oktober 2022 Schorpioen: Er komen veranderingen in jouw leven. Diep van binnen weet je dat al een tijdje. Het is tijd om die veranderingen te forceren, deze maand nog!

Liefde en Relaties

De hartstocht van de Schorpioen kan worden onderdrukt door de planeten. Desondanks lijkt je relatie deze maand wel vol romantiek te zijn, waarin er nauwelijks limieten ontstaan. De single Schorpioen lijkt nieuwe sociale contacten aan te gaan, waarbij ook de mogelijkheid tot liefde aandient.

De relaties binnen de familie worden verstoord door bemoeienis van buitenaf. Hierdoor ontstaan conflicten en problemen. De Schorpioen zal duidelijkheid moeten scheppen om problemen op te kunnen lossen.

Gezondheid

Aan het begin van de maand is het belangrijk wat rust te nemen. Dat lijk je nodig te hebben, omdat er frustraties blijven komen vanuit Venus en Pluto. Daardoor staan je emoties onder druk en kun je dan verkeerde beslissingen nemen. Mensen kunnen zich dan tegen je keren. Blijf bescheiden en bewaar je geduld, dan komt het uiteindelijk in orde. Er wordt voorspeld dat je aan het begin van de maand minder zeker van jezelf bent.

Je humeur kan onder druk staan en je vraagt je vaak af of mensen je aardig vinden. Dit dien je te onderdrukken, omdat er aanwijzingen zijn dat alleen jij een obstakel voor jezelf bent. Blijf jezelf en maak je niet te druk. Dat is nergens voor nodig. Hoe onzekerder jij bent, hoe meer jij je best doet om aardig gevonden te worden. Dit werkt echter juist minder goed en dan zullen mensen juist achteruit gaan. Wees nuchter en bekijk of er problemen zijn en als deze er zijn, hoe ze op te lossen. Met name zakelijk zitten er nadelen deze maand, maar dat zal eigenlijk alleen maar t/m de 4de zijn.

Over het algemeen zal de Volle Maan in Vissen zorgen dat je in staat bent negativiteit aan te pakken. Je intuïtie is sterk en dromen zullen de juiste weg wijzen. Je bent creatief genoeg de 1ste dagen door te komen. Daarna wijst alles erop dat je door het zwaarst heen bent en dat je de rest van de maand prima in je vel zit. Je bent in topvorm en welk werk of contact je ook aan zult gaan, jij zal slagen in dat wat je wilt.

Schorpioen oktober 2022

Oktober is een erg kalme en positieve maand voor jou. De Schorpioen wordt beloond in zijn werk, wat hem de ruimte geeft om aandacht te schenken aan zijn dierbaarste vrienden, en zeker ook zijn partner. De single schorpioenen laten zichzelf betoveren door het verschijning van een mysterieus persoon in je leven.

In oktober kunt u een intellectuele periode verwachten. U zult veel nadenken alsmede de voorgaande gebeurtenissen evalueren. U kunt uw tijd nemen, omdat er gelukkig niemand is die u zult ophaasten. De Schorpioen zal zeker profiteren van het uitzoeken van hun prioriteiten. Dan zullen hun doelstellingen duidelijker zijn en zullen ze weer weten welk pad ze in het leven moeten nemen.

Carrière

Een ouder persoon die een autoriteitsfunctie voor jou vervult, is je adviesgever deze maand. Je hebt niet altijd direct het gevoel dat deze persoon het bij het juiste eind heeft. Misschien voelen zijn adviezen zelfs ouderwets. Desondanks zal het goed voor je zijn om bij zijn adviezen stil te staan; deze persoon bevat niet alleen veel kennis, maar ook veel ervaring. Je bevat veel energie, maar deze energie maakt je prikkelbaar en gespannen. Desondanks is dit de maand om ambities en dromen na te jagen.

Financiën

Het kost je moeite om doelen te behalen omdat jij je weinig gesteund voelt door je collega’s. Daarnaast kan er een negatieve sfeer hangen op de werkvloer. Ook kun je het gevoel hebben dat je niet gewaardeerd wordt zoals het zou moeten.

Op financieel gebied lijk je achteruit te gaan, doordat investeringen negatief uitpakken. Daarnaast lijk je ook meer uit te geven dan normaal. Deze combinatie zorgt ervoor dat je een pittige maand staat te wachten.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Schorpioen juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Schorpioen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *