Horoscoop Schorpioen november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Schorpioen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Schorpioen november 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop November 2022 Schorpioen: Jij ontwikkelt je razendsnel in jouw nieuwe activiteiten. Alle begin is moeilijk, maar je bezit deze maand over extra energie. Je bent een doorzetter.

Liefde en Relaties

De Schorpioen in een relatie lijkt een sensuele en romantische maand te krijgen, waarin de partner leidend is. De single Schorpioen krijgt ook kansen en deze kansen lijken te ontstaan op de werkvloer.

Binnen de familie lijkt er sprake te zijn van disharmonie. Deze disharmonie ontstaan door conflicten die ontstaan door vrouwelijke familieleden. Ook lijken er zorgen te komen op financieel gebied.

Gezondheid

Je heersende planeet Mars gaat de 9de retrograde in de Ram bewegen. Daardoor zal je altijd wel bereid zijn om te strijden en te zorgen dat jij werk of andere zaken af kunt handelen. Het wordt geen makkelijke maand, maar uiteindelijk ben je in staat te laten zien wat je kunt en wie je bent. De 9de t/m 11de kan je veel complimenten krijgen voor dingen die je doet.

De 22ste en 23ste heb je de neiging teveel controle te houden. Overdrijf dit niet teveel en laat het lijntje soms vieren. Mercurius zal vanaf de 27ste in je teken terechtkomen. In principe zal dit voor mensen een opluchting zijn, omdat je nu meer voor ze openstaat. Jij hebt een natuurlijke bescherming om je heen en vertrouwt mensen ook niet zomaar.

Nu zal je echter wel in staat zijn het muurtje neer te laten en zullen mensen er dankbaar gebruik van maken om je te leren kennen. In de liefde kan er iemand zijn, die zijn best doet jouw aandacht te vragen. De 28ste t/m de 30ste is een perfecte tijd om te presteren op zakelijk en sociaal gebied.

Schorpioen november 2022

Tijdens de koude en korte dagen, die november brengt, zal de schorpioen zich moeten weren tegen depressieve momenten. In deze situaties kan je de ondersteuning van je familie en dierbaarste vrienden verwachten. Plan geen grote feesten, je kan beter naar de bioscoop gaan of thuis ontspannen met een potje kaarten.

In november adviseert de horoscoop dat het geen goed idee is om frustraties te ventileren bij uw wederhelft. U kunt alleen maar de harmonie verpesten die u de laatste tijd weer heeft ontdekt. De situatie op het werk zal rustig zijn, zodat u uw tijd kunt besteden aan het maken van plannen voor Kerstmis. In deze periode beloven de sterren ook een sterke gezondheid voor Schorpioenen.

Carrière

Voor de Schorpioen staat carrière in november centraal. Je krijgt extra taken en verantwoordelijkheden, die niet altijd duidelijk zijn. Probeer dit op te helderen en spreek confrontaties uit want op het gebied van carrière lijkt het een stressvolle maand te worden. Er komen misschien ook onverwachte veranderingen in uw thuissituatie, die ervoor zorgen dat jij niet geheel je behoeften kunt nastreven. Maak spanningen bespreekbaar. Ervaringen uit het verleden kunnen hierbij helpen. Deze maand zul je toch zoveel mogelijk moeten proberen om toe te kijken en de dingen op zijn beloop te laten.

Financiën

Op het gebied van carrière krijg je extra taken en verantwoordelijkheden. Je lijkt geen ondersteuning te krijgen van je collega’s en de samenwerking kan lastig zijn. Ondanks je harde werk lijk je hier niet voldoende voor beloond te worden. Een reis kan op professioneel gebied positief voor de Schorpioen uitpakken. Je lijkt gelukkig wel steun te ontvangen van je naasten.

Op financieel gebied lijk je hard te moeten werken om je financiën te verhogen. In het begin van de maand zouden investeringen wellicht positief kunnen uitpakken. Toch lijken de inkomsten niet regelmatig te zijn.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Schorpioen oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Schorpioen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *