Horoscoop Schorpioen juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Schorpioen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Schorpioen juli 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Juli 2022 Schorpioen: Deze maand is een maand om eens flink de schouders er onder te zetten. Het resultaat zal binnenkort duidelijk worden en daar kun je dan trots op zijn.

Liefde en Relaties

De relatie van de Schorpioen lijkt vooral passievol te zijn. Er kan wat frustratie ontstaan rondom financiën, maar jullie zijn allebei in staat om compromissen te sluiten. De single Schorpioen zal mogelijkheden krijgen tot liefde in zijn naaste omgeving, maar de vraag is of dit is voor liefde of lust. Binnen de familie lijkt sprake te zijn van conflicten en disharmonie. Daarnaast lijkt het erop dat de uitgaven hoger zijn dan verwacht en dit kan stress met zich meebrengen.

Gezondheid

Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers.

Daardoor zal Deze maand een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen.

Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind Deze maand en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen.

Schorpioen juli 2022

Juli staat voor Schorpioen voor op vakantie gaan. Het beste is een chalet in het midden van de bergen of een gezellig pensionnetje bij de zee. Op deze plekken doe je energie voor maanden op.

In juli zal elke Schorpioen aandacht besteden aan zijn carrière. U denkt niet eens na over vakantie. Het werk is leuk en geeft u voldoening waardoor u geen enkel gebrek aan motivatie heeft. Bovendien is het een goede ontsnapping uit het privéleven waar de dingen onduidelijk zouden kunnen zijn. U kunt uw hoofd goed leegmaken tijdens bijvoorbeeld een wandeling in de natuu

Carrière

Het lijkt erop dat de Schorpioen zich in het eerste helft van de maand tevreden voelt. Plannen lijken nu volledig zijn uitgevoerd en doelen behaald. Dit geeft je rust en voldoening. De tweede helft van de maand lijk je juist weer rusteloos te gaan worden. Het lijkt erop dat je behoefte hebt aan iets anders. Dit kan een andere omgeving zijn (bijvoorbeeld een reis maken) of een andere baan, maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar mentale verandering. De rusteloosheid kan zich wel omzetten in een positieve energie. Maak nieuwe plannen en stel nieuwe doelen op.

Financiën

Op het gebied van carrière lijkt de Schorpioen geen uitstekende maand te hebben. Het lijkt er zelfs op dat je tegen gewerkt kunt worden door het management en je naaste collega’s. Op financieel gebied lijkt het vooral van belang te zijn dat je de uitgaven beperkt. Probeer je ook niet in te laten met grote risico’s.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Schorpioen november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Schorpioen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *