Horoscoop Schorpioen januari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor januari 2023 voor Schorpioen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Schorpioen januari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Januari 2023 Schorpioen : Hoe staat het deze maand met de regelmaat? Regelmaat in jouw leven (eten, beweging etc.) is belangrijk voor je. Breng daar structuur in aan, dat heb je nodig.

Liefde en Relaties

Je maandhoroscoop geeft aan dat je je deze september op mindfulness moet richten. Aanschouw zaken met mildheid en vertedering en bemerk de positieve invloed van deze benadering. Zorg dat je niet onderdeel van het probleem bent, maar onderdeel van de oplossing. Wees het licht niet de duisternis. Geluk is niet afhankelijk van externe omstandigheden. Geluk wordt aangestuurd door je eigen mentaliteit.

Gezondheid

Aan het begin van de maand is het belangrijk wat rust te nemen. Dat lijk je nodig te hebben, omdat er frustraties blijven komen vanuit Venus en Pluto. Daardoor staan je emoties onder druk en kun je dan verkeerde beslissingen nemen. Mensen kunnen zich dan tegen je keren. Blijf bescheiden en bewaar je geduld, dan komt het uiteindelijk in orde. Er wordt voorspeld dat je aan het begin van de maand minder zeker van jezelf bent. Je humeur kan onder druk staan en je vraagt je vaak af of mensen je aardig vinden. Dit dien je te onderdrukken, omdat er aanwijzingen zijn dat alleen jij een obstakel voor jezelf bent. Blijf jezelf en maak je niet te druk.

Dat is nergens voor nodig. Hoe onzekerder jij bent, hoe meer jij je best doet om aardig gevonden te worden. Dit werkt echter juist minder goed en dan zullen mensen juist achteruit gaan. Wees nuchter en bekijk of er problemen zijn en als deze er zijn, hoe ze op te lossen. Met name zakelijk zitten er nadelen deze maand, maar dat zal eigenlijk alleen maar t/m de 4de zijn. Over het algemeen zal de Volle Maan in Vissen zorgen dat je in staat bent negativiteit aan te pakken. Je intuïtie is sterk en dromen zullen de juiste weg wijzen. Je bent creatief genoeg de 1ste dagen door te komen. Daarna wijst alles erop dat je door het zwaarst heen bent en dat je de rest van de maand prima in je vel zit. Je bent in topvorm en welk werk of contact je ook aan zult gaan, jij zal slagen in dat wat je wilt.

Schorpioen januari 2023

Schorpioen kan een kalm begin van het jaar verwachten. De momenten die je het meeste waardeert zijn de momenten die je alleen bent, dus daar zoek je naar in de hele maand januari. Hierdoor lijk je toegankelijk maar in extreme gevallen egoïstisch of onattent. Wees niet bang om gebruik te maken van de carrièrevoordelen dat het nieuwe jaar u biedt. In januari zal het voor de Schorpioen nodig zijn om het werktempo te versnellen. U zult volgens de horoscoop geen gebrek hebben aan motivatie en wanneer u volhardend bent in het nastreven van uw doel, dan zal deze binnenkort bereikt worden. Vergeet uw familie echter niet. Ga minstens één keer per maand bij hen op bezoek. Als uw collega’s jaloers op u zijn, denk dan na of er iets mis is met wat u doet en probeert aardiger te zijn. Als u niet uit wilt gaan naar het winkelcentrum, ga dan online winkelen. U hoeft nergens bang voor te zijn. Het is geen goed idee om ’s avonds veel te eten. Na een moeilijke nacht zult u de volgende dag geen energie meer hebbe

Carrière

Je zult er zelf hard voor moeten werken om evenwicht te bewaren in je emoties. Toch heb je voldoende zelfvertrouwen om hier mee om te kunnen gaan. Je hebt anderen nodig om je doelen te bereiken. Daarom staan bemiddeling en samenwerking centraal. Je hebt veel energie, maar om te voorkomen dat dit gaat leiden tot agressie is het van belang dat je leert om deze energie ergens anders voor te gebruiken. Communicatie is deze maand van belang in alle aspecten van je leven.

Financiën

Er hangt een weinig positieve sfeer op de werkvloer, waardoor er weinig contact is, net nu je de hulp van andere nodig hebt. Het voordeel van de huidige situatie is dat niemand zich met jouw plannen bemoeit en je dus je eigen pad kunt kiezen. Op financieel gebied lijkt je inkomen te vergroten. Let er wel op dat je niet te grote risico’s neemt, want dit lijkt niet positief uit te pakken.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Schorpioen oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Schorpioen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *