Horoscoop Schorpioen februari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor februari 2023 voor Schorpioen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Schorpioen februari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Februari 2023 Schorpioen: Jij laat je veel te veel afleiden door allerlei onbelangrijke zaken. Concentreer je deze maand op jouw eigenlijke taak, want anders zullen jouw andere bezigheden daar zeker onder lijden.

Liefde en Relaties

Je komt er deze maand (opnieuw) achter hoeveel jouw relatie voor je betekent. Laat je partner ook voelen dat dit zo is.

De single Schorpioen krijgt een turbulente maand. Het maken van snelle beslissingen in het aangaan van relaties staat centraal. Blijf vooral dicht bij jezelf.

Door ouderen in je familie word je gesteund in je keuzes. Er is een wederzijds begrip wat ervoor zorgt dat iedereen in een goed humeur lijkt te zijn. Kinderen gedijen hier goed op en lijken deze maand weinig problemen te ervaren.

Gezondheid

Je heersende planeet Mars gaat de 9de retrograde in de Ram bewegen. Daardoor zal je altijd wel bereid zijn om te strijden en te zorgen dat jij werk of andere zaken af kunt handelen. Het wordt geen makkelijke maand, maar uiteindelijk ben je in staat te laten zien wat je kunt en wie je bent. De 9de t/m 11de kan je veel complimenten krijgen voor dingen die je doet. Mensen zullen onder de indruk van je zijn. Ook de 16de en 17de zijn krachtige dagen, maar je moet wel opletten dat je ook weer niet teveel passie laat zien. Beter kan je nu wat extra trainen om overtollige energie er uit te werken.

De 20ste reist Mercurius naar de betrouwbare Weegschaal en zal deze samen met jouw andere heersende planeet Pluto in de Steenbok waarschuwingen geven om gas terug te nemen en bescheiden en relaxt op de achtergrond te verblijven. Let op wat je zegt en vooral tegen wie. Tracht in ieder geval problemen te vermijden, maar laat je ook niet op je kop zitten. Dan mag je best aangeven dat je dingen niet fijn vindt. De 22ste en 23ste heb je de neiging teveel controle te houden. Overdrijf dit niet teveel en laat het lijntje soms vieren.

Mercurius zal vanaf de 27ste in je teken terechtkomen. In principe zal dit voor mensen een opluchting zijn, omdat je nu meer voor ze openstaat. Jij hebt een natuurlijke bescherming om je heen en vertrouwt mensen ook niet zomaar. Nu zal je echter wel in staat zijn het muurtje neer te laten en zullen mensen er dankbaar gebruik van maken om je te leren kennen. In de liefde kan er iemand zijn, die zijn best doet jouw aandacht te vragen. De 28ste t/m de 30ste is een perfecte tijd om te presteren op zakelijk en sociaal gebied.

Schorpioen februari 2023

Afleiding komt samen met februari. De Schorpioen kan zich nergens op concentreren dus zal hij zijn toevlucht zoeken tot fantasie en dromen. Je wil niet nadenken over werk, dus stel belangrijke beslissingen uit. In februari beveelt de horoscoop Schorpioenen aan om teamplayers te zijn. Vooral als het gaat om carrière. De vreugde van uw succes zou zeker niet zo groot zijn als u iets bereikt ten koste van een ander. U heeft in februari ook heel veel energie en kunt u uw vrije tijd besteden aan sporten en het verbeteren van uw conditie. Natuurlijk kijkt u er niet naar uit om de hele dag door te brengen op het werk. Maar u moet de knoop doorhakken, zodat u geen problemen krijgt. Het is al lang geleden dat u een boek hebt gelezen. Geef het een kans. U zult zien dat het leuk i

Carrière

Je zult er zelf hard voor moeten werken om evenwicht te bewaren in je emoties. Toch heb je voldoende zelfvertrouwen om hier mee om te kunnen gaan. Je hebt anderen nodig om je doelen te bereiken. Daarom staan bemiddeling en samenwerking centraal. Je hebt veel energie, maar om te voorkomen dat dit gaat leiden tot agressie is het van belang dat je leert om deze energie ergens anders voor te gebruiken. Communicatie is deze maand van belang in alle aspecten van je leven.

Financiën

Er hangt een weinig positieve sfeer op de werkvloer, waardoor er weinig contact is, net nu je de hulp van andere nodig hebt. Het voordeel van de huidige situatie is dat niemand zich met jouw plannen bemoeit en je dus je eigen pad kunt kiezen. Op financieel gebied lijkt je inkomen te vergroten. Let er wel op dat je niet te grote risico’s neemt, want dit lijkt niet positief uit te pakken.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Schorpioen oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Schorpioen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *