Horoscoop Schorpioen april 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor april 2023 voor Schorpioen zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Schorpioen april 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop April 2023 Schorpioen: Het is niet nodig om verstoppertje te spelen deze maand. Het is tijd om enkele voortslepende zaken eens krachtig aan te pakken. Schouders eronder!

Liefde en Relaties

De Schorpioen in een relatie lijkt een sensuele en romantische maand te krijgen, waarin de partner leidend is. De single Schorpioen krijgt ook kansen en deze kansen lijken te ontstaan op de werkvloer.

Binnen de familie lijkt er sprake te zijn van disharmonie. Deze disharmonie ontstaan door conflicten die ontstaan door vrouwelijke familieleden. Ook lijken er zorgen te komen op financieel gebied.

Gezondheid

Accepteer met wie je partner omgaat, maar maak je partner ook duidelijk dat deze jou moet accepteren, zelfs als je met mensen van het andere geslacht omgaat. Het is een maand om meer mensen om je heen te verzamelen, omdat je anders eenzaam kunt worden. Seksueel gezien kan Mercurius tot 5 september storend bewegen, waardoor je veel seksuele gevoelens hebt, maar je geregeld aarzelt om er iets mee te doen. Je hebt allerlei redenen om je niet aan seks over te geven.

Vanaf de 6de verandert dit, omdat de Venus je hongerig naar seks maakt en ook Mercurius positiever zal zijn. Je hebt dan juist de neiging heel erg met erotiek bezig te zijn en vooral ook omdat Mars nog steeds veel vuur brengt. Als je dan iets doet waarbij je denkt dat je zelf over grenzen gaat, dan kan je je daar minder aan storen en doe je het gewoon zonder na te denken. Het midden van de maand kan de energie van de Weegschaal spannende energie op je afsturen.

Je vindt het fijn het mysterie te zoeken en kan je laten gaan. In de periode van de 19de tot de 22ste ben je lusteloos als het om seks gaat. Dit zal vanaf de 23ste veranderen als Mars je passionele gevoel prikkelt. Je bent dan gericht op erotiek en zal niet altijd netjes zijn als het over normen en waarden gaat. Let op dat je controle houdt, omdat er anders conflicten van kunnen komen.

Schorpioen april 2023

April wenst elke Schorpioen het beste. Als je droomt van een lange termijn relatie, ziet het ernaar uit dat de sterren je een potentiële partner zullen brengen – en niet maar eentje. Maar wees voorzichtig, de liefde kan je naar je hoofd stijgen en kan je weglokken bij je werk. Afraffelen is nu niet een goed idee. De Schorpioen staat aan het begin van een kalme periode als het gaat om carrière. Ook al bent u van nature ambitieus, het is niet erg om van tijd tot tijd een beetje te ontspannen. Daarom zult u uiteindelijk in april in staat zijn om uw vrije tijd door te brengen met iets wat u leuk vindt. U zult gelukkig zijn in een vertrouwde omgeving, zoals thuis met uw familie. Als het gaat om gezondheid dan staat u aan het begin van een stabiele periode. U krijgt een gelegenheid om veel geld te verdienen en het materieel voor elkaar te hebben. Grijp deze kans en laat haar niet gaan. Ontwikkel uzelf, ga naar een presentatie of bekijk een educatieve film. Heb respect voor uw lichaam, u kunt niet altijd in dit hoge tempo doorgaa

Carrière

Voor de Schorpioen staat carrière in april centraal. Je krijgt extra taken en verantwoordelijkheden, die niet altijd duidelijk zijn. Probeer dit op te helderen en spreek confrontaties uit want op het gebied van carrière lijkt het een stressvolle maand te worden. Er komen misschien ook onverwachte veranderingen in uw thuissituatie, die ervoor zorgen dat jij niet geheel je behoeften kunt nastreven. Maak spanningen bespreekbaar. Ervaringen uit het verleden kunnen hierbij helpen. Deze maand zul je toch zoveel mogelijk moeten proberen om toe te kijken en de dingen op zijn beloop te laten.

Financiën

Op het gebied van carrière krijg je extra taken en verantwoordelijkheden. Je lijkt geen ondersteuning te krijgen van je collega’s en de samenwerking kan lastig zijn. Ondanks je harde werk lijk je hier niet voldoende voor beloond te worden. Een reis kan op professioneel gebied positief voor de Schorpioen uitpakken. Je lijkt gelukkig wel steun te ontvangen van je naasten.

Op financieel gebied lijk je hard te moeten werken om je financiën te verhogen. In het begin van de maand zouden investeringen wellicht positief kunnen uitpakken. Toch lijken de inkomsten niet regelmatig te zijn.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Schorpioen oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Schorpioen zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *