Horoscoop Ram september 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor september 2022 voor Ram zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Ram september 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop September 2022 Ram: Neem rustig het initiatief deze maand, wees niet bang. Jij baseert jouw handelen immers op goed onderbouwde kennis. Daardoor zul je de plank niet misslaan.

Liefde en Relaties

De Ram in een relatie lijkt in september een groter wederzijds begrip te hebben. De liefde wordt sterker als je waardering naar elkaar uitspreekt. Je relatie lijkt energieker te zijn, maar in de laatste periode van de maand ook meer passievol. De single Ram lijkt dankzij zijn goede communicatie en assertiviteit goede kansen te maken op een nieuwe liefde.

Binnen de familie lijken problemen te ontstaan met relaties van het andere geslacht. Daarnaast lijken de financiën niet stabiel te zijn, waardoor conflicten ontstaan. Geduld lijkt de sleutel te zijn.

Gezondheid

Je heersende planeet Mars zal vanaf de 9de retrograde in je teken bewegen. Hierdoor daalt je energielevel, maar dat hoeft niet zo verkeerd te zijn, omdat je minder explosief bent en meer nadenkt over dingen die eerst niet goed verliepen. Wel kan je zelfvertrouwen minder sterk zijn. Er wordt aangeraden niet teveel initiatieven te nemen en al helemaal niet ongevraagd de leiding te nemen. Houd er rekening mee dat de stand van Mars tot november zo blijft. Een zeer positieve energie is er de 11de t/m de 15de, omdat veel planeten een gunstige werking op de Ram hebben. Je hebt veel plezier en ook de romantiek zal prima verlopen.

De 17de t/m de 20ste moet je opletten voor storende energieën, die bewust of onbewust voor problemen zorgen. Neem voorzorgsmaatregelen en vraag mensen ondersteuning als je het er moeilijk mee hebt. De communicatief sterke Mercurius komt vanaf de 27ste in de mysterieuze Schorpioen. Je bent dan gesloten en zal minder met vertrouwde mensen delen. Deze kunnen zich afvragen wat er met je aan de hand is. Ga niet de verdediging in, maar geef gewoon aan dat je event minder open bent. Deze energie kan er overigens voor zorgen dat je het laatste deel van de maand minder lekker in je vel zit als mensen jou iets kwalijk nemen. In dat geval zal het lastig zijn je explosieve karakter onder controle te houden.

Ram september 2022

In de herfst kan je een hoop werk verwachten. Gedurende september staat Mars in Maagd wat een verzachting in je emoties als gevolg heeft. Hierdoor zal je je moeten focussen op je werk. Er kan iemand in je weg komen te staan maar dat los je op zoals een echte Ram – door de strijd aan te gaanSeptember brengt positieve energie naar de Ram. Ook al is deze maand heel goed voor de liefde, vergeet uw familie en vrienden niet. Vrije tijd kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het verbeteren van uw fysieke conditie. In uw huishouden zullen orde en systematiek erg belangrijk voor u zijn. U zult uw best doen om problemen te voorkomen.

Carrière

De Ram kan een nieuwe energie ervaren. De kans is groot dat je een zelfverzekerd gevoel hebt en je weinig nadenkt over je acties. Met deze energie ben je in staat om nieuwe uitdagingen aan te gaan en je wilt je graag uitdrukken met behulp van je creativiteit. Echter, het lijkt erop dat je creativiteit je even in de steek gaat laten. Dit kan je frustreren, maar het is maar van korte duur. September nodigt je ook uit om onverwerkte zaken uit het verleden op te rakelen en aan te pakken.

Financiën

Het lijkt je niet te lukken om doelen binnen je carrière te behalen, mede door problematische relaties met collega’s en leidinggevenden.

Op financieel gebied lijkt het stabiel te zijn. Het lijkt erop dat er hogere uitgaven zijn, maar ook onverwachte inkomsten.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Ram mei 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor mei 2023 voor Ram zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *