Horoscoop Ram oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Ram zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Ram oktober 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Oktober 2022 Ram: Verspil jouw energie niet aan negatieve dingen zoals ruzies en nietszeggende details. Besteed jouw energie liever aan positieve dingen waar je echt plezier aan beleeft en die echt van belang zijn voor je.

Liefde en Relaties

De Ram in een relatie doet er goed aan om soms compromissen te sluiten. Als jullie ervoor zorgen dat er een duidelijke en goede communicatie blijft, biedt deze maand de ruimte voor een passievolle en romantische relatie. De single Ram lijkt meerdere kansen te krijgen, vooral in de tweede helft van de maand. Binnen de familie lijken er meningsverschillen te ontstaan, waardoor er disharmonie is. Je kunt hier een positieve bijdrage aan leveren door je diplomatiek op te stellen.

Gezondheid

Venus in de Kreeft geeft sympathie en is t/m het eind van de maand gericht op romantiek en erotiek, terwijl Mars, in de Ram, voor dynamiek en passie zorgt. Venus staat de 2de tegenover Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen nuchter zijn en minder met romantiek en relaties bezig zijn. Voordeel is dat je verantwoorde keuzes maakt. De Zon vormt een driehoek met Uranus in de Stier. Pas op dat Uranus opstandig maakt en bestaande routines in de war raken. Ben jij opstandig, toom dit dan zo mogelijk in. De 3de t/m 5de speelt Mercurius een sterke rol als deze een driehoek vormt met Saturnus in de Steenbok.

De 5de reist Mercurius naar de Weegschaal, wat gunstig is voor relaties. Ook Venus, die de 6de de Leeuw in gaat, is gunstig voor mensen, maar Mars in Ram brengt intense, niet altijd positieve emoties. Positief is dat men vaak goed met elkaar omgaat. Het is op individueel niveau een tijd van ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Problemen of conflicten kunnen makkelijk opgelost worden. De 9de vormt de Zon, in de Maagd, een driehoek met Jupiter, in de Steenbok, en reist Mars tot half november retrograde in de Ram.

Venus en Mars gaan niet sympathiek met elkaar om, let dus op wisselvalligheid. Bijzonder is de tijd als de Zon in de Maagd tegenover Neptunus in de Vissen staat. Vooral de 11de moet je dan oppassen dat ratio en fantasie conflicteren. De 13de gaat Jupiter direct de Steenbok in en dit brengt zelfdiscipline aan mensen. Je kunt de rest van de maand makkelijker doelen behalen en het fysieke gestel versterken. Mensen die impulsief en explosief zijn, moeten trachten zelfbeheersing te houden.

Ram oktober 2022

Oktober brengt je bedachtzaamheid. Dankzij dit kan je erg kalm overkomen. Juist in deze periode moet je je focussen op relaties, die erg harmonieus zullen zijn als je er goed voor zorgt. Maar verwacht geen passie. Je voordeel ligt in vriendelijkheid.

In oktober zullen de sterren vooral effect hebben op uw intellectualiteit. Daarom kan de Ram deze periode gebruiken voor studie of het absorberen van informatie in het algemeen. U zult zien dat dit in de toekomst van pas zal komen. Als u merkt dat u gestrest bent, dan is de beste manier om te ontspannen door middel van een romantische nacht met uw partner of het drinken van een goed glas wijn met vrienden.

Carrière

De Ram lijkt een flinke dosis energie te ontvangen, waardoor je enthousiast en energiek bent. Je wilt graag uitdagingen aangaan en bent er klaar voor om uit elke situatie nog positiever uit te komen. Besef wel dat je soms anderen nodig bent en ga niet te hard van stapel. De tweede helft van de maand komt er een time-out omdat je meer gekalmeerd wordt. Dit geeft je de tijd om over serieuze zaken na te denken, waarin wedergeboorte en spiritualiteit onderdeel van kunnen zijn.

Financiën

De Ram lijkt deze maand moeite te hebben met de professionele relaties. Je ontvangt weinig steun vanuit je sociale kring. Hierdoor lukt het je niet om doelen en deadlines te behalen en projecten af te ronden.

Op financieel gebied lijkt het de eerste helft van de maand wat pittig te zijn. De tweede helft van de maand lijkt het te gaan verbeteren en is er nog een kans dat je geld ontvangt vanuit onverwachte hoek. Probeer investeringen en andere financiële risico’s te vermijden.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Ram mei 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor mei 2023 voor Ram zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *