Horoscoop Ram november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Ram zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Ram november 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop November 2022 Ram: Helder denken is voor jou deze maand geen probleem. Maak daar dus gebruik van en geniet van jouw briljante oplossingen die je deze maand bedenkt.

Liefde en Relaties

Voor de Ram in de relatie lijkt het een positieve en romantische maand te worden. Je bent goed afgestemd op je partner en jullie hebben veel begrip voor elkaar. De single Ram kan de liefde vinden, mits hij ernaar op zoek gaat en sociale contacten aangaat.

Binnen de familie hangt ook een positieve sfeer. Er is veel ondersteuning voor elkaar en dit zorgt ook voor goede samenwerking. Financieel lijkt het binnen de familie ook stabiel te zijn.

Gezondheid

De 14de vormt de Zon een driehoek met Pluto in de Steenbok en Venus de 15de een vierkant met Uranus. Dit vuur, in combinatie met aarde, geeft mensen de kracht passioneel te zijn, maar wel op een nuchtere en ordelijke wijze. Mensen die van zichzelf nuchter zijn, zullen vuur in hun handelen laten zien, terwijl passionele mensen juist rust ervaren.

De periode van de 17de is speciaal, omdat Mercurius in Weegschaal een vierkant vormt met Jupiter, terwijl de Nieuwe Maan in de Maagd verschijnt. Mensen zijn nu erg alert en intuïtief en kunnen analytisch bezig zijn om mensen en situaties te begrijpen. De 21ste vormt Mercurius in de Weegschaal een vierkant met Pluto in de Steenbok. Diezelfde periode zal de Zon tussen de Maagd en Weegschaal problemen geven.

Gelukkig biedt Venus liefdevolle energie, waardoor mensen in staat zijn het een en ander met de mantel der liefde te bedekken. De 23ste vormt Mercurius een vierkant met Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen zakelijk, ordelijk en stabiel zijn. De 24ste staat Mercurius tegenover Mars, waardoor mensen passioneler en minder ordelijk zijn.

Ram november 2022

Elke Ram toont zijn onverzettelijkheid in november. Alles wat je wil, krijg je ook. Je bent niet bang om het hard te spelen, maar als je niet oppast kan je iemand die je liefhebt kwetsen.

November belooft weer verhoogde activiteit op het werk van de Ram, maar u zult deze keer een gevoel voor perspectief hebben en de baas zijn over uw eigen tijd. Daarom zult u zonder problemen deze dagen doorkomen. Uw behendigheid kan zelfs de aandacht van leidinggevenden trekken. Er kunnen enkele kleine meningsverschillen in relaties zijn. Maar het is zeker niet iets fataals.

Carrière

Voor de Ram staan intuïtieve gevoelens centraal deze maand. Er zijn veranderingen geweest of er zullen zich veranderingen aandoen die een positieve invloed hebben en je persoonlijke groei stimuleren. Je vindt het soms lastig om te begrijpen wat anderen van je verwachten of willen, doordat je zelf nog wat onzeker kunt zijn over je verantwoordelijkheden. Je zult deze maand geen hulp van andere nodig zijn en je hoeft ook geen compromissen te sluiten. Je onafhankelijkheid staat centraal.

Financiën

Binnen je carrière lijkt er geen positieve sfeer te zijn. Er zullen problemen ontstaan en jij moet er hard voor werken om dit op te lossen. Je kunt je ook lusteloos voelen, doordat je geen inspiratie of waardering lijk te kunnen vinden.

Op het gebied van financiën lijk je meer geld uit te geven dan normaal, maar dit lijkt wel een gunstige werking te hebben. Wellicht komt dit door een investering?

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Ram mei 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor mei 2023 voor Ram zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *