Horoscoop Ram december 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor december 2022 voor Ram zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Ram december 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop December 2022 Ram: De sterren staan deze maand gunstig. Ook moeilijke opdrachten vormen deze maand voor jou geen probleem. Pak ze op en rond ze af!

Liefde en Relaties

Je relatie lijkt romantisch en passievol te zijn deze maand, maar let op dat carrièreproblemen geen negatieve invloed op je relatie hebben. De single Ram lijkt meerdere mogelijkheden te krijgen, vooral in zijn naaste omgeving. Familieleden lijken zelfs een handje te helpen. Binnen de familie lijken er conflicten te ontstaan waardoor er sprake is van een negatieve sfeer. Om deze sfeer om te keren zal een diplomatieke houding gevraagd worden.

Gezondheid

De 27ste gaat Mercurius de Schorpioen in en blijft daar tot 28 oktober. Die periode kan er een sterke mentale energie zijn en veel mensen zullen niet snel moe zijn. Geen obstakel zal groot genoeg zijn om niet te overwinnen. Het is een geweldige tijd voor passie en erotiek. In relaties genieten mensen van hun partner, maar zijn er ook verlangens naar anderen. Singles zullen geneigd zijn tot minder serieuze contacten.

Het eind van de maand kent passie met Venus in de Leeuw, die een driehoek vormt met Mars in de Ram. Mensen zullen gericht zijn op erotiek en avontuur. Omdat Saturnus nu direct in de Steenbok beweegt en een vierkant met Mars vormt, is de energie op je carrière, ontwikkeling en zelfdiscipline gericht, maar ook zeker op je sociale leven vol avontuur en spanning. Je eindigt de maand dus zeer actief en mentaal sterk.

Ram december 2022

Aan het eind van het jaar kom je in kalmer water. Dankzij de vele successen die je hebt geboekt zal december optimisme brengen. Maar houd in je achterhoofd dat je hart laten beslissen niet altijd de beste oplossing biedt. Dus moet je altijd rationeel beslissen.

De sterren bewijzen dat de Ram een vreedzaam einde van het jaar zal hebben. U voelt u het beste in een omgeving waarin u zich veilig voelt. December is een goed moment voor de liefde en dus kunnen alleenstaanden een nieuwe kans verwachten om hun soulmate te ontmoeten. U zult optimistisch en positief zijn, een ander ding dat de aandacht van individuen in uw omgeving zal trekken.

Carrière

Het lijkt erop dat de Ram een hectische maar positieve maand tegemoet gaat. Er is veel actie om je heen en je lijkt hier een goede neus voor te hebben want jij wilt zijn en zult zijn waar de actie plaatsvindt. Soms lijken dingen te mooi om waar te zijn, maar deze maand lijkt het erop dat ze echt zo mooi zijn. Deze maand lijk je goed je eigen grenzen te kunnen (h)erkennen, dus ondanks dat niet alles altijd zo gaat als je het gepland hebt, zal de kans dat jij jezelf in de problemen brengt minimaal zijn. Je zult in staat zijn een leidinggevende rol in te nemen. Daarnaast lijkt deze maand ook een goede maand te zijn voor creativiteit.

Financiën

Binnen de carrière lijkt de Ram een pittige maand te krijgen. Er lijken conflicten te ontstaan met collega’s en leidinggevenden. Veranderingen binnen je carrière lijken niet gunstig uit te pakken. Er staat je een hectische maand tegemoet. Op financieel gebied lijkt het een beetje heen en weer te springen, maar over de gehele maand bekeken lijken de financiën stabiel te blijven.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Ram mei 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor mei 2023 voor Ram zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *