Horoscoop Maagd september 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor september 2022 voor Maagd zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Maagd september 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop September 2022 Maagd: Je hebt behoefte aan duidelijkheid. Probeer die te krijgen, breng de ander tot een eenduidige uitspraak. Pas dan kun jij deze zaak achter je laten.

Liefde en Relaties

De Maagd in een relatie ervaart meer passie. Halverwege de maand komt je relatie op een lager pitje te staan doordat andere dingen meer aandacht van je vragen. De single Maagd lijkt weinig kansen op nieuwe liefde te vinden, behalve in de eerste week van de maand. Probeer niet van een prille relatie direct iets serieus te maken, daar is deze maand niet geschikt voor.

Binnen de familie lijken er conflicten te zijn met oudere gezinsleden waardoor er een negatieve sfeer hangt. Het is van belang je diplomatiek op te stellen om problemen op te kunnen lossen.

Gezondheid

Tot de 22ste biedt de Zon in de Maagd een krachtige herstellende energie op zakelijk en financieel gebied. Orde en regelmaat zijn belangrijk, waarbij Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus, in een aardeteken, voor ondersteuning zorgen. De 2de brengt de krachtige Volle Maan in Vissen een langzamere stofwisseling en je moet dan ook alert blijven.

Dat is in deze coronatijd belangrijker dan gewoonlijk. Zelfs de kleinste ongemakken of ziektes kunnen nu de fysieke weerstand verlagen. Wonden zullen moeilijk genezen en ons bloedsysteem kan verstoord raken, waardoor we eerder ziek worden. Ook is er een grotere kans op een slecht humeur bij mensen. Voordeel is dat we empathisch zijn, waardoor we in sociale contacten geregeld in staat zijn anderen te helpen. Mensen die minder lekker in hun vel zitten, kunnen hun heil zoeken bij genotsmiddelen zoals drugs en alcohol.

Anderen kunnen zich meer richten op snacks, snoep en andere ongezonde producten. Tracht dit onder controle te houden en zorg dat je juiste keuzes maakt. Onthoud vooral dat je lichaam deze 1ste week erg gevoelig is en dat alles wat er gebeurt invloed op je zal hebben. Verslavende producten hebben een sterker effect en kunnen grote problemen geven. Het 1ste deel van de maand zal Mercurius, in de Maagd, een driehoek vormen met Pluto in de Steenbok.

Maagd september 2022

In de komende herfst kan de Maagd uitzien naar verantwoordelijkheid, vooral in haar werk. Het is makkelijk voor je om al je problemen op te lossen gedurende de hele maand september en je leidinggevende waardeert dat. Relaties kunnen je afleiden van je doel, dus moet je ervoor zorgen dat je werk en plezier in elke geval goed van elkaar scheidt.

In september voelt u zich het beste in het gezelschap van uw vrienden of partner. Iedere Maagd vindt het in deze periode niet fijn om op zichzelf te zijn. Wanneer u alleen bent zult u sombere gedachten krijgen. Deze zullen verdwijnen als u met mensen bent. U moet ook aandacht besteden aan uw vitaliteit, u heeft slechts één gezondheid, dus het is niet nodig om deze te ondermijnen.

Carrière

De Maagd houdt van zekerheid, maar toch lijkt het deze maand van belang om belangrijke beslissingen af te wachten. Het is van belang om een hernieuwde balans te vinden tussen rationeel denken en je gevoel. Je hebt ambitie en inspiratie en bent misschien van plan om een nieuwe richting in te slaan. Halverwege de maand komt een oud idee weer boven dwarrelen, maar nu met een geheel nieuwe kijk. Dit wordt gestimuleerd door de planeten, want met de komst van de maan halverwege de maand wordt een nieuw begin gestimuleerd. Zo komt je zekerheid wellicht toch nog op je pad. Vertrouw op jezelf!

Financiën

Je zult deze maand hard moeten werken, maar dan ervaar je wel professionele groei en vooruitgang. Je krijgt steun van je collega’s en er hangt een positieve sfeer op de werkvloer.

Op financieel gebied lijkt het van belang te zijn om te vertrouwen op je intuïtie voor een positieve maand.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Maagd juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Maagd zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *