Horoscoop Maagd november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Maagd zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Maagd november 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop November 2022 Maagd: Jij kunt uw verstand en gevoel deze maand niet op één lijn brengen. Doe dat ook niet, geef zowel jouw gevoel als jouw verstand beurtelings voldoende aandacht.

Liefde en Relaties

De Maagd in een relatie zal goed moeten blijven communiceren. Je partner heeft behoefte aan openhartigheid. Om meer pit in je relatie te krijgen zul je de passie moeten laten oplaaien, maar dat lijkt deze maand goed mogelijk te zijn. De single Maagd lijkt voldoende mogelijkheden tot een relatie te krijgen, maar dit lijkt ook vooral voor de fun te zijn.

Binnen de familie is een positieve sfeer die ruimte biedt voor gezelligheid en plezier. Ook financieel lijkt het in balans te zijn. Je hebt levendige ideeën en steekt hiermee de rest van de familie aan.

Gezondheid

Let op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daarvoor zijn er waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers.

De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf eerder aan dat het coronavirus half Deze maand sterker wordt als Jupiter uit de retrograde beweging gaat.

Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Maagd november 2022

Gedurende de laatste herfstmaand, moet de Maagd oppassen met stress. Zodra november aanbreekt ben je vatbaarder voor gezondheidsproblemen, met name indigestie. Je moet jezelf niet overstrekken in je werk en misschien kun je wat ontspannende activiteiten doen, zoals meditatie, ochtend yoga of lezen.

In de carrière heeft de Maagd opnieuw de kans om te laten zien wat ze kan. Zeer helder denken, wat u in november zal worden gebracht, zal u helpen bij het oplossen van zelfs de meest gecompliceerde taken. Het zal een fluitje van een cent voor u zijn. Uw energie kan worden gebruikt in sporten, het is de moeite waard om te investeren in het lichaam.

Carrière

Voor de Maagd staan financiën in november centraal. Je zult moeten vertrouwen op je intuïtie en gebruik maken van je verantwoordelijkheidsgevoel. Er lijken onverwachte uitgaven aan te komen. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met je uitgaven. Wellicht kun je de behoefte krijgen om een financieel overzicht of planning te maken om ideeën die je hebt om te kunnen zetten in acties. Je zult moeten samenwerken, compromissen moeten sluiten en gebruik moeten maken van je sociale vaardigheden om vooruitgang te boeken. Deze maand lijken de behoeften van anderen belangrijker te zijn dan je eigen behoeften.

Financiën

Je carrière lijkt in november hectisch te worden. Je krijgt extra verantwoordelijkheden, maar gelukkig bevordert dit wel je status.

Op financieel gebied lijkt de geldstroom wat achteruit te gaan of wat vertraagd te zijn. Denk goed na voor je grote uitgaven doet. Geld wat je ‘over’ hebt kun je wellicht beter gebruiken om dingen mee af te lossen of om opzij te zetten.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Maagd juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Maagd zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *