Horoscoop Maagd juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Maagd zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Maagd juli 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Juli 2022 Maagd: Je houdt niet van raadselachtige zaken. Jij overziet graag de dingen voordat je eraan begint. Deze maand kun jij je gerust met raadsels inlaten. Jouw heldere geest zal je helpen.

Liefde en Relaties

De relatie van de Maagd lijkt vooral passievol te zijn. De communicatie lijkt ook te verbeteren, waardoor je meer plezier en harmonie ervaart binnen je relatie. De single Maagd heeft meerdere kansen om relaties aan te gaan, maar moet niet gek opkijken als deze relaties turbulent worden. Voor de single Maagd lijkt het vooral van belang te zijn om geduldig te blijven. Binnen de familie hangt een harmonieuze sfeer waarin familieleden elkaar aanmoedigen en samenwerken.

Gezondheid

Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers.

Daardoor zal Deze maand een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege Deze maand sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat.

Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind Deze maand en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde.

Maagd juli 2022

Juli, zeker in de laatste dagen van juli, brengt onverwacht aanbod. De Maagd zou ze niet moeten weigeren, of het nu een weekend vol vriendschap, een romantische date of een adrenaline gevende ervaring is. Ga de nieuwe uitdaging aan, ondanks je angst.

Onder de invloed van een sterk moreel bewustzijn zullen Maagden in juli eindelijk hun prioriteiten stellen. Zowel in de carrière als in het privéleven. Een bevrijdend gevoel wacht op u. U heeft eindelijk uw waarden uitgezocht en bent in staat om verder te gaan met uw plan. Als u zich er aan houdt, dan zult u zeker uw droomdoel bereike

Carrière

Voor de Maagd lijkt deze maand sociale contacten centraal te staan. De kans bestaat dat jij je sociale contacten een beetje hebt verwaterd. Deze maand kun jij vertrouwen op je intuïtie wat betreft je vriendschappen; je lijkt haarfijn aan te voelen wat je vrienden nodig zijn. Ondanks dat je zelfvertrouwen een boost lijkt te krijgen en het goed voelt om op de voorgrond te treden, lijk je wel genegenheid en bevestiging nodig te hebben. Vooral vanaf het tweede helft van de maand lijkt het te gaan om samenwerking en mede hierdoor kalmeren relaties op een positieve manier.

Financiën

Ook op het gebied van carrière lijkt het een goede maand te worden voor de Maagd. Je bent in staat doelen te behalen en projecten af te ronden, mede door ondersteuning van je collega’s. Op financieel gebied lijkt het wat op en neer te gaan. Desondanks krijg je hierbij ondersteuning van familie. Je zou wellicht meer uit je financiën kunnen halen als je de uitgaven beperkt, maar dit vraagt wel wat inspanning.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Maagd november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Maagd zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *