Horoscoop Maagd februari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor februari 2023 voor Maagd zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Maagd februari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Februari 2023 Maagd: Een goede maand deze maand, datgene waarop je hoopte gebeurt eindelijk!

Liefde en Relaties

Passie en fantasie staan centraal. Door sterke communicatie blijft je relatie met je partner stabiel en aangenaam. Je wilt meer aandacht besteden aan je partner.

Voor de single Maagd dienen zich wel meerdere mogelijkheden voor relaties aan, maar de echte connectie lijkt pas te worden gemaakt wanneer er een spirituele verbinding ontstaat.

Je zult je deze maand geduldig en diplomatiek moeten opstellen om de familie zoveel mogelijk stabiel te houden. Je zult het meest moeite hebben met familie van het andere geslacht.

Gezondheid

De 14de t/m de 19de heeft vooral de Maan veel invloed op energie die Mercurius zendt. Dit is een ietwat wisselvallige tijd, waarbij er veel gebeurt, wat je niet kunt voorzien. Ga hier relaxt mee om en wees niet te star. Dat zal voor een Maagd nog wel eens moeilijk zijn. De Nieuwe Maan van de 17de zal jou ietwat kritisch maken. Je hebt alles door wat er om je heen gebeurt en bent ook erg oplettend op de handelingen van anderen. Er wordt aangeraden niet op alle slakken zout te leggen. Daarnaast gaat het er om op welke manier jij kritiek levert.

Is het opbouwend, dan kan het geen kwaad, maar ben je negatief dan kan een ander onzeker worden of de aanval opzoeken. Merk je aan jezelf dat je op die wijze communiceert, dan zal je er wel iets aan moeten doen. De 20ste t/m de 24ste zorgt de Zon, die vanaf de 22ste in de Weegschaal gaat reizen, dat je prima communiceert en gevoelens op de juiste manier uit. De kosmische combinatie zorgt ervoor dat je op een goede manier de herfstperiode in kunt gaan. Er is een prima evenwicht tussen je carrière en privéleven. De 25ste krijg je te maken met stress vanuit je werk.

Beter neem je wat rust en zorg je voor voldoende ontspanning. Mercurius zal vanaf de 27ste in de Schorpioen reizen. Dit geeft een mysterieuze energie en deze is niet altijd positief. Blijf voorzichtig met uitspraken over anderen en pas in de liefde op voor jaloersheid en achterdocht. Met name als je veel van iemand houdt, kan je daar wel last van krijgen. Tracht dit echt te onderdrukken. Vanaf de 30ste zal er een gunstige periode aankomen

Maagd februari 2023

Komende februari loop de Maagd over van ideeën, wat met haar werk samenloopt. Je laat niemand je dromen afnemen en je staat voor je visie. Maar wees voorzichtig met je onverzettelijkheid, iedereen heeft vrijheid van meningsuiting. Als het gaat om relaties zal de Maagd de neiging hebben om eerder hun hart te volgen dan hun hoofd. Op zo’n moment zult u kwetsbaar zijn, dus kijk uit bij wie u uw hart openstelt, vooral als het gaat om nieuwe kennissen. Als u echter in een langdurige relatie zit dan kan deze openheid ervoor zorgen dat de verbintenis met uw partner verdiept en uw vertrouwen verstevigt. Massage is de juiste activiteit voor u. Of u het nu doet of ervan geniet, u zult er blij van worden. Zelfs kleine gezondheidsproblemen moet u niet onderschatten; later is het misschien veranderd in iets veel erger

Carrière

Het is van belang dat jij je concentreert op de meest belangrijke doelen. Laat je acties niet alleen spreken door onafhankelijkheid en energie. Zorg ervoor dat in je acties een juiste balans is tussen emoties, gevoeligheid en onafhankelijkheid. Plezier kun je deze maand vinden in het gezelschap van je vrienden en je naasten. Een goede vriend lijkt juiste adviezen aan te dragen voor een persoonlijk probleem waar je mee worstelt. Deze vriend wordt een inspiratiebron voor je, maar aan je eigen wijsheid ontbreekt het je ook niet deze maand.

Financiën

Je werkomgeving voelt deze maand prettig aan. Deze maand ben je in staat om meer en grotere verantwoordelijkheden te dragen, zonder problemen. Je inkomen lijkt te veranderen en hierdoor ben je in staat om te sparen of schulden af te lossen. De Maagd in een relatie lijkt ook profijt te kunnen halen uit zijn partner op financieel gebied.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Maagd november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Maagd zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *