Horoscoop Maagd april 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor april 2023 voor Maagd zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Maagd april 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop April 2023 Maagd: Leg niet te veel druk op jezelf, af en toe een pauze is ook goed.

Liefde en Relaties

De Maagd in een relatie zal goed moeten blijven communiceren. Je partner heeft behoefte aan openhartigheid. Om meer pit in je relatie te krijgen zul je de passie moeten laten oplaaien, maar dat lijkt deze maand goed mogelijk te zijn. De single Maagd lijkt voldoende mogelijkheden tot een relatie te krijgen, maar dit lijkt ook vooral voor de fun te zijn.

Binnen de familie is een positieve sfeer die ruimte biedt voor gezelligheid en plezier. Ook financieel lijkt het in balans te zijn. Je hebt levendige ideeën en steekt hiermee de rest van de familie aan.

Gezondheid

Er kunnen problemen door ontstaan, die de relatie in gevaar brengen. Tracht controle te houden voor het te laat is. Singles zullen stress ervaren en zich eenzaam voelen. De kans op een nieuwe relatie lijkt vooral aan het eind van de maand het grootst te zijn. Seksueel gezien zal je de 1ste week minder actief zijn. Vanaf de 6de verandert dit als de Maan romantisch gaat prikkelen en Mercurius een gunstiger baan gaat beschrijven. Let wel op dat deze planeet je nog wel eens te rationeel maakt en je dan minder met emoties bezig bent. Dit kan bij de seks flink storen.

Vanaf de 12de zal de Maan in de Tweeling reizen en dit zorgt ervoor dat je veel emoties hebt. Het is verstandig t/m de 18de veel te vrijen of spanning te zoeken. Ben je single en heb je deze kans niet, dan wordt aangeraden op een andere manier spanning op te zoeken. De Nieuwe Maan van de 17de prikkelt vooral je warme kant, waardoor je in de seks intiem en liefdevol bent. Het is een tijd, waarin je open staat voor liefde met nieuwe mensen.

Ben je gebonden, dan zal je dit laatste deel van de maand op moeten passen dat je niet vreemd gaat. Ben je single, dan wordt aangeraden hiervan te genieten. Let op dat Pluto in het laatste deel van de maand flink stoort. Je kunt je energie dan verspillen aan activiteiten en handelingen, die je eigenlijk helemaal niet wilt.

Maagd april 2023

Het voorjaar trekt je aandacht naar je persoonlijke leven. Je omgeving gaat steeds sneller wat je het gevoel geeft dat je de controle verliest. Dus zal je je moeten focussen op je relaties, zeker op familiair gebied. De Maagd voelt zich veilig in de omgeving die haar bekend zijn. Met de komst van april worden de problemen in uw carrière overwonnen, maar heeft de Maagd nog steeds veel energie waardoor ze niet stil zullen blijven staan. U wordt aangetrokken tot iets nieuws en onontgonnen. In deze periode kunt u ook uw kennis of uw lichamelijke conditie verbeteren. Wees niet bang om uit te gaan en te sporten met uw vrienden. U kunt het een beetje rustiger aan doen. Er is geen tijdsdruk of deadline, dus maak er goed gebruik van. U moet het advies van uw vriend ter harte nemen en de plaats bezoeken die u werd aanbevolen. Het is heel belangrijk om de tijd te nemen om te genezen van een ziekte. U wilt niet dat gezondheidsprobleem steeds weer terugkome

Carrière

Voor de Maagd staan financiën in april centraal. Je zult moeten vertrouwen op je intuïtie en gebruik maken van je verantwoordelijkheidsgevoel. Er lijken onverwachte uitgaven aan te komen. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met je uitgaven. Wellicht kun je de behoefte krijgen om een financieel overzicht of planning te maken om ideeën die je hebt om te kunnen zetten in acties. Je zult moeten samenwerken, compromissen moeten sluiten en gebruik moeten maken van je sociale vaardigheden om vooruitgang te boeken. Deze maand lijken de behoeften van anderen belangrijker te zijn dan je eigen behoeften.

Financiën

Je carrière lijkt in april hectisch te worden. Je krijgt extra verantwoordelijkheden, maar gelukkig bevordert dit wel je status.

Op financieel gebied lijkt de geldstroom wat achteruit te gaan of wat vertraagd te zijn. Denk goed na voor je grote uitgaven doet. Geld wat je ‘over’ hebt kun je wellicht beter gebruiken om dingen mee af te lossen of om opzij te zetten.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Maagd juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Maagd zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *