Horoscoop Leeuw september 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor september 2022 voor Leeuw zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Leeuw september 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop September 2022 Leeuw: Spanningen hopen zich deze maand op. Zorg ervoor dat je die kwijt raakt. Dat lukt alleen door de problemen tot op de bodem te onderzoeken en bloot te leggen. Succes!

Liefde en Relaties

De relatie van de Leeuw zal vooral na de eerste helft van de maand positief zijn. Er is dan sprake van romantiek, vreugde en passie. De single Leeuw lijkt meerdere mogelijkheden te krijgen om nieuwe relaties aan te gaan. Het lijkt er zelfs op dat je hiervoor niet ver hoeft te zoeken.

Binnen de familie lijkt een negatieve sfeer te hangen. Er is sprake van miscommunicatie en conflicten. Het kost je moeite om niet betrokken te raken bij conflicten die niet op jou van toepassing zijn.

Gezondheid

In de liefde komt er voor de Boogschutter een maand aan met verandering. Heb je een relatie, dan kan deze verbeteren en wellicht naar een nieuw niveau gaan. Jullie kunnen naar elkaar toetrekken. Mensen die een tijdje met iemand omgaan, waar ze weinig vooruitzichten bij hadden, zullen merken dat er meer inzit. Ben je single, dan kun je opeens een persoon ontmoeten, waar je liefde voor kunt voelen en de ander voor jou.

Er zullen echter Boogschutters zijn, die moeite hebben om zich te binden. Vooral mensen die pas uit een relatie komen of een traumatische ervaringen uit het verleden meedragen, kunnen moeite hebben zich te binden. Merk je aan jezelf dat je eenzaam bent, dan doe je er goed aan sociale activiteiten te doen. Je kunt denken aan een dansschool, sport of clubs waar je een hobby kunt doen. In het algemeen wordt aangeraden problemen onmiddellijk op te lossen en ze niet uit te stellen.

Mensen die met ernstige problemen in hun relatie of andere sociale contacten te maken krijgen, dienen uit deze situatie te stappen, voordat het escaleert. Heb je kinderen dan is het belangrijk voorzichtig te blijven. Er kunnen mensen zijn, die een negatieve invloed hebben. Familie zal in alle gevallen een helpende hand bieden, zelfs als jij het niet goed doet.

Leeuw september 2022

September heeft een behoorlijk stressvolle periode voor je in petto. Relaties zakken wat weg omdat de Leeuw de tijd nodig heeft om alles bij te werken wat hij gemist heeft in de zomer. Mercurius in Maagd geeft je een goed analytisch vermogen, dus je lost elk probleem simpel op, wat de situatie vergemakkelijkt.

In september zal de positie van de sterren nog een keer veranderen en dus staat de Leeuw voorafgaand aan weer een positieve periode. Vergeet niet om op gepaste wijze de mensen te bedanken die u een helpende hand hebben geboden en geef deze hulp terug bij de eerst volgende gelegenheid. Nu heeft u ook tijd om te rusten. U heeft het immers verdiend.

Carrière

Je bent klaar om de wereld te tonen welke talenten je nog meer op de plank hebt liggen, want je voelt je creatief en energiek. September lijkt daar ook de juiste maand voor, want er lijken verschillende mogelijkheden voor verandering te zijn. Geloof hierbij niet alleen in jezelf, maar ook in anderen. Hoe lastig dit soms ook is. Je lijkt je deze maand goed te voelen bij mensen met verschillende achtergronden en culturen, omdat dit je kijk op de wereld vergroot.

Financiën

Er lijkt geen positieve sfeer te zijn op de werkvloer, wat ervoor zorgt dat het je moeite kost om je doelen te behalen. Probeer zelf positief te blijven en probeer de relaties met je collega’s zo positief mogelijk te houden.

Op financieel gebied lijkt september positief te zijn. Dit komt mede doordat je een goed financieel inzicht lijkt te hebben. Ook zijn er wellicht inkomsten uit onverwachte bronnen, misschien oude investeringen?

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Leeuw zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *