Horoscoop Leeuw november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Leeuw zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Leeuw november 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop November 2022 Leeuw: Er staan veranderingen voor de deur, die je met open armen moet ontvangen. Deze nieuwe gang van zaken is precies wat je nodig hebt en komt dus op het juiste moment.

Liefde en Relaties

De Leeuw in een relatie kan een prima relatie behouden deze maand, mits de Leeuw ruimte biedt voor de gevoelens van zijn partner. Er kunnen conflicten ontstaan, mede door je persoonlijke ambities en/of carrière. Zorg voor een goede communicatie, ook over emoties. De single Leeuw lijkt mogelijkheden te krijgen op sociale gelegenheden.

Binnen de familie kan sprake zijn van onverschilligheid, wat kan leiden tot verschillen binnen de familie.

Gezondheid

Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers.

De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren.

Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind Deze maand en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Leeuw november 2022

Gedurende de laatste herfstmaand moet de Leeuw oppassen met zijn achteloosheid, wat hem door de Zon in Schorpioen gegeven is. Je moet goed in de gaten houden hoe je tegen mensen spreekt. Want je kan iemand die je erg waardeert kwetsen. Je kan je frustratie beter kwijt in sporten.

In november kunt u uitkijken naar welvaart en harmonie die aan u door sterren op het gebied van relaties worden gebracht. Nu is het de perfecte tijd voor de Leeuw om de volgende stap te zetten. U kunt uitstekende familierelaties verwachten. Kleine meningsverschillen die kunnen optreden zullen in een mum van tijd worden opgelost.

Carrière

De Leeuw lijkt zich in november meer te gaan richten op de filosofie van het leven. Je zoek een diepere betekenis achter wat je hebt gedaan tot zover en waar je naar toe werkt. Daarnaast komt er een situatie op je pad wat ervoor zorgt dat je mentaal alert wordt. Deze situatie is niet per se negatief, het is alleen anders dan je gewend bent. Je zult je persoonlijke ambities niet onafhankelijk kunnen nastreven. Je bent anderen nodig om vooruit te komen en het is dan ook van belang dat je afstemt op de ambities en gevoelens van anderen.

Financiën

Je lijkt op het gebied van carrière een hoogtepunt te bereiken. Je lijkt ook te worden beloond voor je eerdere werkzaamheden. Aan het eind van de maand word je ondersteund door je collega’s.

Op financieel gebied lijkt turbulent het juiste woord te zijn in november. Je zorgt ervoor dat de behoeften van je gezin kunnen worden nagestreefd.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Leeuw zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *