Horoscoop Leeuw mei 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor mei 2023 voor Leeuw zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Leeuw mei 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Mei 2023 Leeuw: Deze maand win je iedereen voor je. Je kunt iedereen voor jouw karretje spannen en daarmee misschien wel een van jouw dromen realiseren.

Liefde en Relaties

In het begin van de maand lijkt de relatie van de Leeuw een beetje voort te kabbelen. Maar dat verandert, want in de tweede helft van de maand lijkt er passie en romantiek te komen. De single Leeuw lijkt de liefde te kunnen vinden in vriendenkringen. Het is voor de single Leeuw vooral belangrijk om geduldig te blijven. Binnen de familie lijkt er sprake te zijn van oneerlijkheid en gemene spelletjes. Conflicten moeten op een diplomatieke manier worden aangepakt om er een einde aan te kunnen maken.

Gezondheid

Er kan voor de Leeuw een zeer spannende, maar tegelijk onvoorspelbare maand aankomen als het gaat om carrière, prestaties en financiële zaken. Het is belangrijk overzicht te krijgen welke taken je weg kunt schuiven en welke er absoluut gedaan moeten worden. Hier kan je nog wel eens moeite mee hebben en je doet er dan goed aan om hier ondersteuning bij te vragen. Zorg dat dringende zaken, projecten en taken die niet uitgesteld kunnen worden wel gedaan worden. Loop je hier achterstand mee op, dan die je deze zo snel mogelijk op te lossen.

Het is wel een prima maand om dingen te doen, die zorgen dat je toekomst veel goeds op kan leveren. Met name mensen die op een originele manier in het leven staan, zullen jou aantrekken. Leeuwen die uitgerust van vakantie terugkomen, zullen overigens meer bereiken, dan mensen die gefeest hebben of energie misbruikt hebben. Pas in dit geval zeker op met het corona, omdat een verkeerde omgeving jou al snel in de problemen kan brengen. Kom je vitaal terug, dan kun je hard werken en heb je kracht om allerlei taken af te ronden en nieuwe te starten.

Zo niet, tracht dan even rustig aan te doen en houd je gezondheid in de gaten. Wacht tot na de 5de, omdat Mercurius dan een zeer goede werking op jou heeft. De meeste Leeuwen kunnen dan goed samenwerken, maar moeten ook wel opletten dat ze niet te dominant zijn. Iedereen waar je mee samenwerkt, heeft nu eenmaal een eigen mening.

Leeuw mei 2023

Mei wakkert je honger naar informatie aan, dus je kan de hele tijd boeken lezen. Maar dit is geen probleem, want je weet dat deze informatie goed gebruikt wordt in de toekomst. De Leeuw vermijdt diepe relaties, want hij kan zijn gevoelens niet volledig uiten op de lange termijn. De Leeuw zal ook in mei van het leven genieten. De invloed van Venus op dit sterrenbeeld is nu heel sterk, daarom heeft u veel avontuur en flirting. Dat geldt niet alleen voor nieuwe en pas opkomende relaties, maar ook voor langdurige relaties. U zult het gevoel krijgen dat u weer verliefd bent. Verwaarloos uw familie echter niet. Stel u open en wees niet bang om uw mening te geven ook al is het negatief. Uw collega’s zullen het begrijpen. Bezoek uw favoriete restaurant. Er is niets mis mee om terug te gaan naar een goede plek. Het is heel belangrijk om de tijd te nemen om te genezen van een ziekte. U wilt niet dat gezondheidsprobleem steeds weer terugkome

Carrière

Voor de Leeuw lijkt de carrière deze maand centraal te staan. Het lijkt erop dat er frustraties ontstaan rondom je carrière, maar dat je hier je voordeel uit zult halen. Je maakt keuzes ten opzichte van je carrière die je vooruit lijken te helpen. Daarnaast zullen er waarschijnlijk onverwachte vriendschappen ontstaan of zullen er mensen op een andere manier je leven binnenkomen van wie je dat niet had verwacht. Deze mensen zullen toch heel belangrijk voor je zijn, want je kunt veel van ze leren.

Financiën

Je lijkt in je carrière ondersteunt te worden door je vrienden en familie. Er zijn frustraties die jij positief ombuigt. Verder lijkt er een harmonieuze sfeer te zijn op de werkvloer. Mede hierdoor kost het je niet veel moeite om doelen te bereiken. Op het gebied van financiën lijkt het wat te verbeteren. Dit wordt ook ondersteunt door sociale contacten.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Leeuw zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *