Horoscoop Leeuw juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Leeuw zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Leeuw juli 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Juli 2022 Leeuw: Vergeet je niet die kleine probleempjes uit de weg te ruimen. Deze maand kunnen kleine probleempjes worden opgeblazen tot onoverkomelijk grote problemen.

Liefde en Relaties

De relatie van de Leeuw lijkt harmonieus en romantisch te zijn. Door goed te blijven communiceren, zal de relatie deze maand ook zo blijven. De single Leeuw lijkt de liefde te kunnen vinden in hun naaste sociale kring. Het lijkt erop dat het nu niet de tijd is om grote beslissingen op het gebied van liefde te maken. Binnen de familie lijkt disharmonie te ontstaan. Dit lijkt vooral te komen doordat buitenstaanders zich met jullie zaken bemoeien. Er kunnen conflicten tussen oudere gezinsleden ontstaan.

Gezondheid

Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers.

Daardoor zal Deze maand een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen.

Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind Deze maand en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen.

Leeuw juli 2022

Omdat Leeuw een zonneteken is, heeft hij volop energie in juli. Het betekent dat hij avontuur en nieuwe ervaringen wil opdoen. Het is mogelijk dat je zielsverwant langs komt, maar het kan geen nieuwe vlam zijn, maar een goede vriend. Lange termijn relaties doen het beter dan ooit.

De situatie in uw privéleven zal nu kalmeren. Het vuur van uw passie is aan het doven, maar op dit moment kan een relatie voor het leven geboren worden. Juli is zeker gunstig voor langdurige relaties. Volgens de horoscoop moet de Leeuw echter wel voorzichtig zijn met hun gezondheid. U zult misschien wat minder ernstige verwondingen oplopen door onoplettendheid, maar deze kunnen u zelfs van het spoor hale

Carrière

Voor de Leeuw is het jaar wellicht nog wat traag geweest. Er was voor jouw gevoel misschien wel weinig vooruitgang. Je werd eigenlijk een soort van gedwongen om tijd te nemen voor je keuzes maakte en acties ondernam. Gelukkig kun je nu de vruchten van je harde werken plukken en mede hierdoor krijg je weer nieuwe energie. Wellicht stippel je een nieuw pad voor de toekomst uit, met nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarnaast kan het zijn dat jij je meer aangetrokken voelt tot het spirituele en je intuïtie. Optimisme en vooruitgang, dat lijkt voor de Leeuw centraal te staan deze maand.

Financiën

Niet alleen je persoonlijke sociale contacten, maar ook het management en je naaste collega’s lijken je niet echt te ondersteunen. Hierdoor is deze maand niet echt positief voor je carrière. Daarnaast kun je het gevoel hebben dat je harde werken niet naar behoren wordt beloond. Je financiële inzicht is goed en je intuïtie is ook sterk, mede hierdoor kunnen je inkomsten door onverwachte bronnen worden verhoogd.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Leeuw zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *